Eloise van Oranje (18) vertelt openhartig over haar leven in een zeldzaam interview met influencer en acteur Robbert Rodenburg (22). In de YouTube-serie 'Open Kaart' vertelt de gravin onder meer over haar ouders, haar koninklijke status en haar liefdesleven. 

De gravin ziet het lid zijn van de koninklijke familie niet als iets negatiefs. 'Ik zit er altijd al in, dit is wie ik ben en ik ga er gewoon in mee. Ik zie het sowieso niet als iets negatiefs. Ik zie mijzelf niet als iemand die beter is al de rest, echt totaal niet.' 

Article continues after the ad

Grote voorbeeld

Wie haar grote voorbeeld is? Daar reageert Eloise stellig op: 'Mijn ouders. Dat zeg ik ook altijd tegen mijn ouders, want ze zijn zo open-minded. Iedereen mag er altijd bij. En zo slim zijn ze ook. Later wil ik een zelfde soort relatie als die van hen.' 

Liefdesleven 

Op dit moment is Eloise vrijgezel, maar er schijnt wel iemand in beeld te zijn. 'Op dit moment heb ik het gezellig met iemand', geeft de gravin in het interview toe.

Of ze een bepaald type heeft? Nee. 'Ik vind innerlijk belangrijker. Het kan iemand maken of kraken. Je moet respect hebben, lief voor anderen zijn, humor hebben. En je moet leuk kunnen praten', aldus de gravin. 

Zie hieronder het hele interview terug. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: BrunoPress, YouTube