Het duurt niet lang meer voordat het eindelijk zover is: het huwelijk van prins Harry en Meghan Markle. Natuurlijk wordt er een hoop gespeculeerd over alle details van de koninklijke bruiloft, zoals de jurk die Meghan gaat dragen. Kenners denken al zeker te weten wie de ontwerper van haar trouwjurk is.

Er wordt gedacht dat modehuis Erdem de jurk van de toekomstige prinses gaat ontwerpen. Meghan is vaker gespot in de ontwerpen van het modehuis en de stijl en achtergrond van het merk sluiten goed aan bij haar persoonlijke smaak en leven.

Canadees-Turks

Ontwerper Erdem Moralioglu (31) is een Canadees-Turkse ontwerper met een Britse moeder en wiens modehuis nu in Londen gevestigd is. Gezien Meghan een zwarte moeder en blanke vader heeft en een hele tijd heeft gewoond in het Canadese Toronto voor de serie Suits, past de ontwerper goed bij haar achtergrond. 

Klassiek

Daarnaast past de stijl van Erdem, die zowel romantisch als klassiek is, goed bij Meghan. Er wordt dan ook verwacht dat de voormalige actrice kiest voor een vrij klassieke jurk, maar die toch enigszins gewaagd is. Erdem staat bekend om het gebruik van hoge neklijnen, lange mouwen, bloemenprints en tule.

Kate Middleton

Ook toekomstige schoonzus Kate Middleton is fan van Erdem. Zo droeg de prinses al meerdere keren ontwerpen van het modehuis naar officiële gelegenheden.

Waarschijnlijk moeten we tot op het laatste moment wachten voordat we erachter komen wie Meghan's trouwjurk heeft ontworpen. Bij de bruiloft van prins William en Kate werd de ontwerper ook pas bekend gemaakt toen ze uit de auto stapte voor Westminster Abbey. Haar jurk kwam toentertijd van modehuis Alexander McQueen.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebook pagina!


Bron: Vogue | Beeld: ANP, Getty

 

 

Donderdagochtend heeft er zich een drama afgespeeld in Oss. Een bakfiets met kinderen is aangereden door een trein. Vier kinderen zijn hierbij om het leven gekomen.

Tijdens een bezoek aan Drachten heeft Maxima gereageerd op het drama. Ze betuigt medeleven aan de slachtoffers en nabestaanden van het ongeluk. “Onze gedachten gaan uit naar alle families die hun kinderen hebben verloren door een verschrikkelijk ongeluk in Oss”, aldus de koningin. Ze voegt eraan toe dat zij en koning Willem-Alexander enorm meeleven. “We hebben geen woorden.”

Ook Rutte heeft gereageerd: 'Diep geraakt door het ontzettend verdrietige nieuws uit Oss waar vier jonge kinderen om het leven zijn gekomen bij een afschuwelijk ongeluk. Ik wens alle betrokkenen veel sterkte toe met dit zware verlies' schrijft hij op Twitter.

 


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: LINDAnieuws.nl | Beeld: ANP

Meghan Markle heeft haar passie voor eten en koken ingezet voor het goede doel. Samen met het goede doel Hubb Community Kitchen maakt ze een kookboek waarmee geld wordt opgehaald voor de slachtoffers van de brand in de Grenfell Tower in Londen vorig jaar. 

Het boek Together: Our Community Kitchen is gemaakt in samenwerking met het goede doel Hubb Community Kitchen. Meghan is al sinds begin het van dit jaar verbonden aan dit goede doel. Ze kwam erachter dat de keuken maar twee dagen per week open was, omdat er niet genoeg geld was om deze dagelijks draaiende te houden. 

Liefde

Veel overlevenden van de brand in Londen vorig jaar, wonen nog in hotels waar geen gelegenheid is om te koken. Daarvoor werd de ‘Hubb Community Kitchen’ opgericht. ‘Hubb’ betekent ‘liefde’ in het Arabisch en is een plaats waar de slachtoffers samen en voor elkaar koken. In het kookboek komen vijftig recepten te staan, waaronder drie van Meghan zelf. Ter gelegenheid van de lancering van het nieuwe boek, zal Meghan samen met een paar vrouwen van het goede doel een paar recepten uit het boek bereiden in Kensington Palace. Het boek is vanaf 28 september te verkrijgen. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Bron: Vogue | Beeld: Getty images