Er doen al een tijdje geruchten de ronde dat prins William zijn Kate bedrogen zou hebben met haar goede vriendin Rose Hanbury. En het is niet de eerste keer dat er verhalen over overspel door de prins naar buiten komen. Toch blijken de twee voor elkaar gemaakt.

De twee sloten namelijk al een 'huwelijkspact' vier jaar voordat ze elkaar überhaupt het jawoord gaven. Dat onthult koninklijk expert Katie Nicholl in haar biografie over de hertogin. Ze maakten de regel: 'Als we 40 zijn en nog niet met iemand anders getrouwd zijn, dan zoeken we elkaar weer op’ en ‘Laten we ons niet zo druk maken en elkaar beloven dat we samen eindigen’.

Article continues after the ad

Tijdelijke breuk

De timing van het pact is niet geheel willekeurig: dit was in 2007, slechts enige tijd na de tijdelijke breuk tussen Kate en William. Tijdens een vakantie naar de Seychellen spraken ze dan ook af dat ze er alles aan zouden doen om hun relatie stand te laten houden. 'Voor de allereerste keer spraken ze serieus over het huwelijk, en met de oceaan voor hen en onder de nachtelijke hemel maakten ze alvast een huwelijkspact voor de toekomst', aldus Nicholl.

Bron: Libelle | Beeld: ANP

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.