Blauw bloed of niet, de kinderen van William en Kate houden óók van ravotten in de tuin. Het koninklijke paar deelt nieuwe kiekjes van hun kroost in de buitenlucht.

De kiekjes zijn echter niet voor niks naar buiten gebracht; Kate heeft een tuin ontworpen voor de Chelsea Flower Show in Londen. De hertogin heeft gekozen voor veel groen, om het belang van natuur voor het welzijn van kinderen en volwassenen te benadrukken. George, Charlotte en Louis hebben hun moeder geholpen door mos, bladeren en twijgen als decoratie te verzamelen.

Article continues after the ad

Speeltuin

Nu de tuin 'Back to Nature Garden' af is, nemen haar man William en hun drie kinderen een kijkje. Met een waterval en touwschommel hebben de prinsjes en het prinsesje het overduidelijk naar hun zin. William en Kate vinden het belangrijk dat hun kinderen veel buiten zijn. 'Ik heb echt het gevoel dat de natuur en buitenshuis actief zijn van grote invloed zijn op het welzijn van kinderen. Door op jonge leeftijd veel tijd buitenshuis door te brengen kan je voor kinderen een basis leggen om later gelukkige, gezonde volwassenen te worden,' schrijft de hertogin op Instagram. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: ANP