Dat ze thuis maar weinig de handen uit de mouwen hoeven te steken in de keuken, betekent niet dat koning Willem-Alexander en koningin Máxima zich er geen raad weten. Het echtpaar zet zich dit weekend volop in voor de vrijwilligersactie NLdoet en laat daarbij zien hun hand nergens voor om te draaien. Terwijl onze koningin de ouderen in ons land voorziet van een rijkelijk belegd bammetje, is onze koning daarentegen druk in de weer met het bakken van pannenkoeken. 

En dat lijkt hem nog aardig goed af te gaan ook. Hoewel niet iedereen een ster is in het bakken van pannenkoeken, bewijst Willem-Alexander maar weer dat hij naast koning ook gewoon een mens, en niet vergeten de vader van drie prachtige meiden, is. Aan zijn kookkunsten kunnen we dan ook wel zien dat hij regelmatig op zondagmiddag met Amalia, Alexia en Ariana in de keuken staat om het gezin te voorzien van een stapel overheerlijke pannenkoeken. Smullen!


Bron: Telegraaf | Beeld: Instagram, ANP

 

Kensington Palace heeft een reeks foto's gedeeld van de doop van prins Louis. De jongste zoon van prins William en Kate Middleton werd maandag 9 juli gedoopt.

Familieportret

Prins Louis in de armen van zijn moeder, met vader William en broer George en zus Charlotte naast zich. Prins Charles en Camilla, de grootouders van de prins, staan naast zijn oom en tante prins Harry en Meghan Markle. De foto's zijn gemaakt door Matt Holyoak. Eerder maakte hij de portretfoto's van koningin Elizabeth en haar echtgenoot Philip voor hun zeventigste trouwdag.

Familie Middleton

Ook Kate's familie was van de partij voor de officiële foto's. Op deze foto zijn haar ouders Carole en Michael in het miden te zien, haar zus Pippa en haar echtgenoot James Matthews en broer James William.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: ANP | Nu.nl

Examens en stress liggen achter de rug. De vakantie mag beginnen. We wensen iedereen een deugddoend verlof!’ Met die woorden kondigde de Belgische koning Filip zijn gezinsvakantie aan op social media.

Filip liet zich met koningin Mathilde en hun kinderen Elisabeth, Gabriël, Emmanuel en Eléonore fotograferen tijdens hun uitstapje naar de abdij van Villers in Waals-Brabant. Iedereen had een tablet waarop ze konden zien hoe de abdij er in de dertiende eeuw uitzag. Hoewel ze er tijdens de fotosessie wat stijfjes bijstaan, laten Filip en Mathilde – hand in hand – zien dat ze nog steeds gelukkig met elkaar zijn. Aan dat geluk is jarenlang getwijfeld. 

Lees het hele verhaal in Story. Editie 28 ligt nu in de winkel of lees het artikel op Blendle


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Frederic Sierakowski (ANP)