Dat ze thuis maar weinig de handen uit de mouwen hoeven te steken in de keuken, betekent niet dat koning Willem-Alexander en koningin Máxima zich er geen raad weten. Het echtpaar zet zich dit weekend volop in voor de vrijwilligersactie NLdoet en laat daarbij zien hun hand nergens voor om te draaien. Terwijl onze koningin de ouderen in ons land voorziet van een rijkelijk belegd bammetje, is onze koning daarentegen druk in de weer met het bakken van pannenkoeken. 

En dat lijkt hem nog aardig goed af te gaan ook. Hoewel niet iedereen een ster is in het bakken van pannenkoeken, bewijst Willem-Alexander maar weer dat hij naast koning ook gewoon een mens, en niet vergeten de vader van drie prachtige meiden, is. Aan zijn kookkunsten kunnen we dan ook wel zien dat hij regelmatig op zondagmiddag met Amalia, Alexia en Ariana in de keuken staat om het gezin te voorzien van een stapel overheerlijke pannenkoeken. Smullen!

Bron: Telegraaf | Beeld: Instagram, ANP

 

Groot nieuws! Pippa Middleton (34), de jongere zus van Kate Middleton is in verwachting van haar eerste kindje.

Pippa en haar man James Mathews (42) zouden volgens The Sun vorige week hun familie op de hoogte hebben gebracht van het heugelijke feit. Kate zou als eerste op de hoogte zijn gebracht.

Kate, die nu zelf hoogzwanger is van haar derde kindje met prins William is dolblij voor haar zus. Pippa is in oktober uitgerekend.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Beeld: ANP
(AD)
 

Ter ere van de 92ste verjaardag van de Britse koningin Elizabeth vond gisteren een concert plaats in de Royal Albert Hall in Londen. De koningin was aanwezig, samen met prins Charles, prins William, prins Harry en zijn toekomstige vrouw Meghan Markle.

De man van koningin Elizabeth, prins Philip, kon er helaas niet bij zijn. Hij is herstellende van een heupoperatie, die hij aan het begin van deze maand onderging. Ook prins William zijn vrouw, Kate Middleton, moest verstek laten gaan. Het duurt tenslotte nog maar een paar dagen voor ze zal bevallen van hun derde kind.

Een bont gezelschap had de eer voor te koningin op te treden; onder andere Sting, Shaggy, Tom Jones en Kylie Minoque zongen de koningin toe. Op een gegeven moment gingen de koningin en haar zoon het podium op en werd door de aanwezige muzikanten een luid ‘Happy Birthday’ ingezet.

Harry en Meghan

Kleinzoon Harry en verloofde Meghan trokken zoals verwacht veel bekijks, vooral de kledingkeuze van Meghan was een geliefd onderwerp. Alle modegoeroes lijken het er over eens dat haar marineblauwe jurk van Stella McCartney haar de gewenste elegante uitstraling bezorgde.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Beeld: ANP