Leuk nieuws! Op 19 mei heb je nog meer reden om thuis te blijven. Het is natuurlijk dé dag waarop prins Harry en zijn verloofde Meghan Markle in het huwelijksbootje treden. En raadt eens? NOS zendt live uit.

Je retourticket naar Engeland kun je dus cancelen, want het huwelijk woon jij thuis vanaf de bank in alle rust bij. NOS bevestigt aan Harpers Bazaar dat het 'hoogstwaarschijnlijk' live op televisie en internet aandacht besteedt aan de bruiloft. Dat is goed nieuws, vooral omdat er camera's toegestaan zijn tijdens het huwelijk.

Prins Harry en Meghan bruiloft op NOS

Het zou overigens niet heel gek zijn als NOS inderdaad live verslag uitbrengt. Ten tijde van William en Kate's bruiloft waren ze ook van de partij. Maar wat weten we tot nu toe? Harry en Meghan trouwen op 19 mei om 12:00 uur St. George's Chapel. En de jurk? Daar is naar alle waarschijnlijkheid een ontwerper voor gevonden. Lees er hier meer over.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebook pagina!


Beeld: ANP

Doria Ragland, de moeder van Meghan Markle, heeft tegen eerdere berichten in géén uitnodiging van de Britse koninklijke familie gekregen voor het kerstfeest. Moeder en dochter zullen kerst niet samen vieren.

De moeder van Meghan is niet welkom om kerst te vieren met de Britse koninklijke familie. Harry en Meghan zullen de kerstdagen doorbrengen op Sandringham in Norfolk, met met onder anderen koningin Elizabeth, prins William en hertogin Kate. Het gerucht ging dat Doria óók een uitnodiging zou ontvangen, maar dat is niet gebeurd. Met wie Meghans moeder de kerst doorbrengt, is niet bekend. 

Uitzondering

Meghan vierde vorig jaar kerst vorig jaar ook met prins Harry en zijn familie. Dat was ongebruikelijk, omdat ze toen nog niet getrouwd was met de prins. Gasten die niet tot de royals behoren, krijgen normaliter geen uitnodiging voor het kerstfeest. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: ANP

'We’re family. Please reach out to me.' Met deze woorden smeekt Thomas Markle om contact met zijn dochter. De hopeloze vader vertelt in het programma Good Morning Britain dat hij haar elke dag probeert te bereiken. Tevergeefs. 

Smeekbede

Thomas heeft zijn dochter niet meer gesproken sinds de voorbereidingen voor het huwelijk. De hertogin verbrak destijds het contact, waardoor hij zijn schoonzoon nog nooit heeft ontmoet. De vader hoopt dat zij nu wél iets van zich laat horen. 'Ik hou zo veel van je. Je bent mijn dochter en ik zou graag iets van je willen horen,' zegt hij in het programma. 'Ik ben ervan overtuigd dat we onze geschillen kunnen oplossen, want we zijn familie. Laat alsjeblieft iets van je horen.' 

Familieproblemen

De hopeloze vader hoopt zelfs dat koningin Elizabeth hem wil helpen. 'Ik zou het op prijs stellen als ze iets kan doen en ik zou toch zeggen dat zij familieproblemen wil oplossen', zei hij. 'Alle families, koninklijk of niet, zijn hetzelfde en ze zouden bij elkaar moeten zijn. Zeker rond de feestdagen.'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: ANP