Prinses Caroline is afgelopen zondag 65 geworden. In Monaco wordt ze de stabiele factor aan het hof genoemd, en dat is niet voor niets. 

Na de dood van moeder Gracia stond ze haar vader Rainier bij, en nu Charlène al maandenlang schittert door afwezigheid vanwege lichamelijke en mentale problemen, is ze Alberts rots in de branding. Caroline vergezelt haar broer bij officiële gelegenheden, neemt verplichtingen op zich en ontfermt zich over de zevenjarige tweeling van Albert en Charlène. ‘Ik ben opgegroeid met een besef van plicht en gehoorzaamheid. Wat ik moet doen, gaat altijd vóór wat ik wil doen.’ Staat ze altijd voor haar familie klaar wanneer er problemen zijn, haar eigen privéleven is ook niet bepaald onbewogen.

Iets moois

Toch maakt de prinses een gelukkige indruk; ze focust zich op haar verplichtingen, is een toegewijde oma voor haar zeven kleinkinderen én deelt een innige vriendschap met de Franse acteur Alain Delon. Er wordt gefluisterd dat de twee iets moois delen met elkaar. Volgens hofbronnen koesteren Caroline en Alain ‘warme gevoelens voor elkaar, maar is er geen sprake van een liefdesrelatie’. 

Beeld: Brunopress

Article continues after the ad

Lees het hele verhaal in Story. Editie 4 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.