Met nog minder dan twee maanden op de teller kijken steeds meer mensen reikhalzend uit naar de grote dag van prins Harry en zijn verloofde Meghan Markle. Vandaag bespreken we welke exen het tot de gastenlijst hebben geschopt...

Meghan's ex: Rory McIlroy

Hoewel nooit bevestigd, gaan de geruchten dat golfer Rory McIlroy en Meghan méér met elkaar deelden dan de Ice Bucket Challenge in augustus 2014. Daarna zouden de twee verscheidene etentjes gepland hebben. Meghan ontkent het allemaal, maar het feit dat het ernaar uitziet dat hij aanwezig is op de bruiloft zegt misschien wel genoeg.

Harry's ex: Chelsy Davy

Chelsy Davy was het eerste serieuze vriendinnetje van de toen nog wilde prins. Tussen 2004 en 2011 hadden de twee een knipperlichtrelatie. Hoewel de vlam doofde bleven de twee bevriend en ja, Chelsy staat op 19 mei klaar in Windsor.

Harry's ex: Cressida Bonas

Een andere naam die je bekend voorkomt én op de gastenlijst staat is Cressida Bonas. Van 2012 tot 2014 was de aristocrate Harry's liefje, maar ook die relatie liep op de klippen. Net als Chelsy bleven de twee bevriend en mag ze toekijken hoe Harry 'ja' zegt tegen Meghan.

Harry's ex: Ellie Goulding

Het is nooit bevestigd dat Harry en popzangeres Ellie Goulding een relatie hadden. Maar het lijkt er sterk op van wél. Sterker nog, de twee zouden erg close zijn voordat Harry Meghan achterna ging. Het verbaast je waarschijnlijk niet dat ze een uitnodiging heeft gekregen én gaat. Samen met haar vriend, die net als Harry aan Eton studeerde.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebook pagina!


Beeld: ANP

Donderdagochtend heeft er zich een drama afgespeeld in Oss. Een bakfiets met kinderen is aangereden door een trein. Vier kinderen zijn hierbij om het leven gekomen.

Tijdens een bezoek aan Drachten heeft Maxima gereageerd op het drama. Ze betuigt medeleven aan de slachtoffers en nabestaanden van het ongeluk. “Onze gedachten gaan uit naar alle families die hun kinderen hebben verloren door een verschrikkelijk ongeluk in Oss”, aldus de koningin. Ze voegt eraan toe dat zij en koning Willem-Alexander enorm meeleven. “We hebben geen woorden.”

Ook Rutte heeft gereageerd: 'Diep geraakt door het ontzettend verdrietige nieuws uit Oss waar vier jonge kinderen om het leven zijn gekomen bij een afschuwelijk ongeluk. Ik wens alle betrokkenen veel sterkte toe met dit zware verlies' schrijft hij op Twitter.

 


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: LINDAnieuws.nl | Beeld: ANP

Meghan Markle heeft haar passie voor eten en koken ingezet voor het goede doel. Samen met het goede doel Hubb Community Kitchen maakt ze een kookboek waarmee geld wordt opgehaald voor de slachtoffers van de brand in de Grenfell Tower in Londen vorig jaar. 

Het boek Together: Our Community Kitchen is gemaakt in samenwerking met het goede doel Hubb Community Kitchen. Meghan is al sinds begin het van dit jaar verbonden aan dit goede doel. Ze kwam erachter dat de keuken maar twee dagen per week open was, omdat er niet genoeg geld was om deze dagelijks draaiende te houden. 

Liefde

Veel overlevenden van de brand in Londen vorig jaar, wonen nog in hotels waar geen gelegenheid is om te koken. Daarvoor werd de ‘Hubb Community Kitchen’ opgericht. ‘Hubb’ betekent ‘liefde’ in het Arabisch en is een plaats waar de slachtoffers samen en voor elkaar koken. In het kookboek komen vijftig recepten te staan, waaronder drie van Meghan zelf. Ter gelegenheid van de lancering van het nieuwe boek, zal Meghan samen met een paar vrouwen van het goede doel een paar recepten uit het boek bereiden in Kensington Palace. Het boek is vanaf 28 september te verkrijgen. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Bron: Vogue | Beeld: Getty images