Met nog minder dan twee maanden op de teller kijken steeds meer mensen reikhalzend uit naar de grote dag van prins Harry en zijn verloofde Meghan Markle. Vandaag bespreken we welke exen het tot de gastenlijst hebben geschopt...

Meghan's ex: Rory McIlroy

Hoewel nooit bevestigd, gaan de geruchten dat golfer Rory McIlroy en Meghan méér met elkaar deelden dan de Ice Bucket Challenge in augustus 2014. Daarna zouden de twee verscheidene etentjes gepland hebben. Meghan ontkent het allemaal, maar het feit dat het ernaar uitziet dat hij aanwezig is op de bruiloft zegt misschien wel genoeg.

Harry's ex: Chelsy Davy

Chelsy Davy was het eerste serieuze vriendinnetje van de toen nog wilde prins. Tussen 2004 en 2011 hadden de twee een knipperlichtrelatie. Hoewel de vlam doofde bleven de twee bevriend en ja, Chelsy staat op 19 mei klaar in Windsor.

Harry's ex: Cressida Bonas

Een andere naam die je bekend voorkomt én op de gastenlijst staat is Cressida Bonas. Van 2012 tot 2014 was de aristocrate Harry's liefje, maar ook die relatie liep op de klippen. Net als Chelsy bleven de twee bevriend en mag ze toekijken hoe Harry 'ja' zegt tegen Meghan.

Article continues after the ad

Harry's ex: Ellie Goulding

Het is nooit bevestigd dat Harry en popzangeres Ellie Goulding een relatie hadden. Maar het lijkt er sterk op van wél. Sterker nog, de twee zouden erg close zijn voordat Harry Meghan achterna ging. Het verbaast je waarschijnlijk niet dat ze een uitnodiging heeft gekregen én gaat. Samen met haar vriend, die net als Harry aan Eton studeerde.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebook pagina!

Beeld: ANP