Dat schoonzussen Charlène en Caroline elkaars bloed wel kunnen drinken, drijft de Monegaskische vorst Albert met grote regelmaat tot wanhoop. Hij wil geen wrijving met zijn vrouw, maar hij laat ook zijn oudere zus, met wie hij een hechte band heeft, niet barsten.

Prins Albert leunt bij het uitoefenen van zijn koninklijke taken enorm op zijn oudere zus. ‘Caroline is heel intelligent en geeft goede adviezen. Elke keer als ik haar iets vraag over een persoon of een situatie waarover ik twijfel, geeft ze een erg goed oordeel. Ik vertrouw haar ook heel veel toe,’ prees Albert zijn zus in People. En kennelijk was het Alberts laatste opmerking die tegen het zere been van Charlène was.

Haat en nijd

‘Ik consulteer ook mijn vrouw, maar Caroline is mijn zus en ik ken haar langer.’ Caroline daarentegen, zou volgens insiders wel even in haar vuistje hebben gelachen. ‘Want met Alberts opmerkingen maakt hij duidelijk dat er niemand tussen hem en zijn zus komt. Zelfs zijn eigen vrouw niet.’ Ondertussen lijkt Charlène de verhoudingen steeds verder op scherp te zetten.

Door: Kyra Rutgers | Beeld: Brunopress

Article continues after the ad

Lees het hele verhaal in Story. Dit artikel komt uit Story. Editie 43 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.