Was het omdat prinses Margarita (45) net als de rest van de passagiers weinig beenruimte had op de vlucht met Transavia naar Ibiza? Was ze bij het inchecken niet bij haar echtgenoot Tjalling ten Cate (42) en hun dochters Julia (9) en Paola (7) geplaatst, maar in haar eentje pal naast de drukbezochte vliegtuig-wc?

Was het Broodje van de Maand op? Baalde de prinses dat ze niet had mogen meelopen in het gevolg van neef Willem-Alexander op Koningsdag – en de Van Vollenhovens weer wél? Vroeg ze zich nu al uren af of ze de strijkbout had uitgedaan, thuis in de echtelijke villa in Wassenaar? Was ze haar lievelingsomslagdoek vergeten in te pakken? Of was er iets ernstigers aan de hand? Wellicht een ruzie met Tjalling, tijdens een stressvol gezinsmoment op Schiphol? Een dierbare waarover zorgen gemaakt worden? We zullen het waarschijnlijk nooit weten, want Margarita – die juist bekendstaat als een vrolijke, spontane en uiterst toegankelijke vrouw – geeft nooit commentaar op privéomstandigheden als deze. Het weer op Ibiza is de komende dagen met temperaturen van boven de twintig graden in elk geval zonnig. Story kijkt daarom uit naar een bruingekleurd en geheel ontspannen gezin Ten Cate-De Bourbon de Parme, bij hun terugvlucht eind deze week.

Bekijk de foto's in Story. Editie 18 ligt nu in de winkel. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebook pagina!


Beeld: Edwin Smulders

Koningin Elizabeth (92) en prins Philip  (97) zijn inmiddels al 71 jaar getrouwd, toch wonen ze al een jaar niet meer samen. Sinds Philip vorig jaar met pensioen ging, woont hij op Wood Farm. Elizabeth daarentegen brengt haar dagen door op Windsor Castle.

De twee wonen zo’n 200 kilometer bij elkaar vandaan, en volgens ingewijden mist Elizabeth haar man enorm. Ze gunt Philip echter zijn pensioen.

Rust nemen

‘’Als hij nog steeds te midden van het koninklijke bedrijf zou wonen, dan zou hij zich verplicht voelen om te blijven opdraven op officiële gelegenheden. Wood Farm betekent dat hij niet té ver weg is, maar  ver genoeg om te kunnen ontspannen,’’ aldus een bron uit het koningshuis.

Gelijkvloers

Daarnaast is Windsor Castle niet echt geschikt voor iemand met artritis. De grote afstanden tussen de vertrekken waren lastig voor Philip, in tegenstelling tot het huis op Wood Farm. Sinds zijn intrek heeft de cottage een nieuwe keuken gekregen en is alles gelijkvloers gemaakt. Daarnaast heeft de prins vier mensen tot zijn beschikking, waaronder een huishoudster en een kok. Hij heeft echter wel iedereen gevraagd om niet in uniform te werken, maar in gewone kleding.

Lekker uitslapen

Sinds Philips verhuizing is de dagelijkse routine van zijn vrouw ook versoepeld. Nu ze niet meer samen met haar man kan ontbijten, zou Elizabeth vaak pas rond elf uur s’ ochtends beneden verschijnen, waar ze haar privésecretaris dan ontvangt. Daarnaast heeft ze meer tijd vrijgemaakt voor bezoekjes van haar kinderen en kleinkinderen.


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Libelle.nl | Beeld: ANP 

De 34-jarige Sarah Mhlanga wordt regelmatig aangestaard wanneer ze haar boodschappen doet. Iedereen denkt dat het Meghan Markle is. 

Sarah heeft er vaak mee te maken: mensen die haar aanstaren en vragen om een handtekening. Als je even snel kijkt lijkt Sarah inderdaad wel wat op Meghan.

Vermomd

Soms Meghan doet zelf boodschappen, dus het zou kunnen dat je haar een keer tegenkomt in een supermarkt vlakbij Kensington Palace. “Om niet meteen herkend te worden door fans draagt de hertogin vaak een pet en andere kleren”, laat een bron weten aan Amerikaanse media.


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Libelle.nl | Beeld: Getty Images, Twitter