prins william affaire

Terwijl prins Harry zijn liefde voor Meghan Markle wel van de daken kan schreeuwen en niets liever wil dan snel met haar in het huwelijk treden, valt er bij zijn broer William en schoonzus Kate allerminst iets te lachen. Volgens Britse paleisbronnen zou het huwelijk van Harry’s broer onder grote druk staan omdat Kate erachter zou zijn gekomen dat William al jaren meer dan vriendschappelijke gevoelens koestert voor een andere vrouw.

Groot liefdesdrama

Achter de dikke paleismuren van Kensington Palace zou er zich namelijk een groot liefdesdrama 
afspelen dat sterke gelijkenissen vertoont met wat Williams moeder, prinses Diana, overkwam tijdens haar huwelijk met prins Charles. Volgens goed geïnformeerde Britse paleisbronnen zou prins William tegen de zin van zijn vrouw Kate in al vele jaren meer dan vriendschappelijke 
gevoelens koesteren voor de vijfendertigjarige steenrijke Amerikaanse Anna Sloan Smith. De hertogin zou zich inmiddels zo bedreigd voelen dat de sfeer tussen de twee al maanden tot ver onder het vriespunt is gedaald. Richard Kay, royaltyjournalist van de Britse krant de Daily Mirror vertelt aan Story dat Kate intussen ten einde raad is. ‘Het is ook logisch dat Kate zich grote zorgen maakt. Want de dame in kwestie is niet de eerste de beste,’ aldus de goed geïnformeerde royaltykenner. 

De andere vrouw

‘Anna Sloan Smith is een aantrekkelijke blondine én steenrijke erfgename. Ze ontmoette de prins toen ze aan de universiteit van Edinburgh studeerde. William volgde op dat moment een opleiding aan de universiteit van St Andrews. Hij en Anna verbleven dus op hetzelfde moment in Schotland, waar ze elkaar via vrienden leerden kennen. De prins was onmiddellijk onder de indruk van Anna’s schoonheid en kon goed met haar praten. En er was nog iets wat hen met elkaar verbond. Ze verloren beiden op vroege leeftijd op tragische wijze een ouder. In het geval van William was dat uiteraard zijn moeder, prinses Diana. Bij Anna ging het om haar vader. Hij kwam om tijdens een schietincident op de familieranch toen Anna negentien jaar was.’ Volgens de bron dateren de liefdesgeruchten uit de tijd dat ze samen in Schotland studeerden.

Lees het hele verhaal in Story. Editie 35 ligt nu in de winkel.

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders

Over iets minder dan twee maanden is Kate Middleton uitgerekend van haar derde kindje. Het stel heeft al twee kinderen. Op 22 juli 2013 kregen ze George, op 2 mei 2015 gevolgd door Charlotte. 

In het Verenigd Koninkrijk rennen de mensen al massaal naar de wedkantoren om in te zetten op het geslacht, gewicht en de naam van de baby van Kate en William. Bizar. Het wedkantoor Paddy Power heeft zelfs alle weddenschappen tijdelijk on hold gezet. Dit omdat de meerderheid namelijk al zijn geld inzet op de naam Mary. Zal dit dan de naam worden van het derde kindje van Kate en William? 

Mary

Mary is een van de middelste namen van Koningin Elizabeth en het was ook haar grootmoeders naam, Queen Mary, getrouwd met George V.

Beeld: ANP | Bron: Elle

Voordat Meghan de liefde vond bij Prins Harry, zijn er nog wat mannen hem voorgegaan. De actrice is zelfs getrouwd geweest! Een aantal jaren terug was een gescheiden vrouw nog not done in het Britse Koningshuis, maar nu lijkt koningin Elizabeth Meghan te hebben omarmd. 

Trevor Engelson

De man aan wie zij al eerder het ja-woord gaf heet Trevor Engelson. Van 2011 tot 2013 waren de twee getrouwd. Volgens insiders was Meghan haar rol in de populaire serie Suits de reden van de breuk. Trevor was in Los Angeles films aan het maken, terwijl zij aan de andere kant van het land was voor opnames. Trevor werkt momenteel aan een 'fictieve' show over een Amerikaanse gescheiden moeder die naar Londen verhuist om met een Britse prins te trouwen. Klinkt bekend, lijkt ons.

Rory McIlroy

Deze relatie is nooit officieel bevestigd, dus of hij nu in dit rijtje thuis hoort... Volgens de Ierse fans in ieder geval wel. Zij vonden namelijk een filmpje van een gezamenlijke Ice Bucket Challenge, waarin ze het wel heel gezellig hadden. Ook werden ze samen gespot tijdens een etentje. Zouden ze dan toch? Bronnen ontkennen een relatie tussen de twee.

Cory Vitiello

Daarna volgde een serieuze relatie van twee jaar met de Canadese topchef Cory Vitiello. Hij was de man met wie ze samen was voor Prins Harry van 2014 tot 2016. Ze woonden zelfs samen in een townhouse in Toronto. Toch eindigde ook deze relatie omdat vermoedelijk voor beiden hun carrière op de eerste plaats kwam. Ook kwam Prins Harry in het spel toen ze nog officieel samen was met Cory. Oei! Harry zou dus mogelijk een steentje bij hebben gedragen aan de breuk.

Bron: Elle | Beeld: Instagram & Alberto E. Rodriguez (ANP)