Koning Willem-Alexander en koningin Máxima waren eigenlijk van plan om deze kerstvakantie nog te verhuizen, maar het lijkt erop dat dat niet gaat lukken.

De verhuizing en verbouwing heeft namelijk wat vertraging opgelopen, zo laat de Rijksvoorlichtingsdienst (RVD) in een persbericht weten.

Puntjes op de i

Er zijn nu namelijk nog afrondende werkzaamheden aan de gang. Denk hierbij aan schilder- en inrichtingswerk. Alles moet er natuurlijk wel tot in de puntjes toe verzorgd uitzien als het koningskoppel met hun prinsessen intrek nemen in Huis ten Bosch.

Heimwee

Omdat de verhuizing nog niet rond was, besloot Willem-Alexander afgelopen kerst om zijn toespraak eenmalig vanuit werkpaleis Noordeinde te doen. Over dat ze nu nog wat langer in Villa Eikenhorst zullen moeten vertoeven, zal Máxima vast niet heel rouwig zijn. “We zullen dit huis verlaten met een beetje heimwee. Het betekent heel veel voor ons, het is echt ons thuis. We zullen echt moeten wennen”, liet ze weten aan de pers. Iets meer tijd voor afscheid, dus. Maar Huis ten Bosch heeft ook een bijzondere betekenis voor het paar: daar ging Willem-Alexander voor Máxima op één knie.

Meer licht

Een exacte verhuisdatum is nog niet bekend, maar de RVD stelt ons daar zo snel mogelijk van op de hoogte als het zover is. Dit zal in het voorjaar zijn. In de tussentijd weet RTL Boulevard al te melden dat er aardig wat verbouwingen zijn gedaan aan het huis waar Willem-Alexander een deel van zijn puberteit doorbracht. Zo zijn er struiken weggehaald zodat er meer licht in huis valt en is er een prieeltje gesloopt om een veranda aan te leggen.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Door: Libelle | Beeld: ANP

Ruim twee jaar geleden schokten de Noorse prinses Märtha Louise (47) en haar man Ari Behn (46) vriend en vijand door hun scheiding aan te kondigen. Maar de twee lieten elkaar niet los en vierden zelfs kerst samen. Nu lijkt Märtha Louise dolgraag de tijd te willen terugdraaien...

Afgelopen kerst waren Märtha Louise en Ari en hun dochters samen – zo brachten ze kerstavond door bij Airi’s ouders en zus in het plaatsje Larkollen. Vorig jaar waren de exen en hun kroost uitgenodigd door Märtha Louise’s ouders, koning Harald en koningin Sonja, om kerstavond in de koninklijke kersthut door te brengen. Iedereen gaat nog zeer goed met elkaar om, en de recente nieuwjaarswens van Märtha Louise heeft in Noorwegen geruchten op gang gebracht dat de prinses met heel haar hart verlangt naar ‘oude tijden’, waarin zij en Ari nog getrouwd waren. In de Noorse krant Dagbladet zei de prinses eerder: ‘Ik hoop weer liefde te vinden. Ik wil de rest van mijn leven niet alleen blijven.’ Velen denken dan ook dat Märtha Louise met haar mooie woorden op Instagram een niet mis te verstane boodschap had voor Ari... 

Dit artikel komt uit Story. Editie 3 ligt nu in de winkel of lees verder op Blendle

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders

Sinds Meghan Markle lid is geworden van de Britse koninklijke familie is ze een voorbeeld geworden voor velen. Zo blijkt maar weer, want niet alleen Meghans kapsel, kleding en nagels zijn erg populair, ook willen mensen hetzelfde gebit als de hertogin van Sussex.

Sinds kort blijken Meghans tanden ook gewild te zijn, meldt RTL Boulevard. En zeg nou zelf: wie wil er nu geen koninklijk gebit? Het is tegenwoordig mogelijk, want je kunt het gebit van Meghan gewoon kopen.

Meghans gebit

Cosmetisch tandarts Richard Kleinsman vertelt dat de vraag naar het gebit van de hertogin is gestegen. 'Patiënten komen met foto’s van bekende filmsterren, en ja, ook van Meghan, als voorbeeld. Zo’n kunstmatig gebit willen ze zelf ook hebben,' aldus Kleinsman. Maar Meghan is niet geboren met haar hagelwitte tanden. Ze heeft volgens de cosmetisch tandarts tandheelkundige restauraties ondergaan van porselein of keramiek, ook wel "facings" genoemd. Dankzij Meghans stralende lach is de vraag naar zo'n behandeling nu meer toegenomen dan ooit, weet Kleinsman. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: ANP