Veel van wat er binnen de muren van de paleizen gebeurt, komt nooit naar buiten. Maar alleen al met wat er het afgelopen jaar wél bekend is geworden, kan 2017 als een zeer bewogen jaar voor de royals worden betiteld.

Vlak na de geboorte van hun tweede zoon Gabriel poseerden de Zweedse prins Carl Philip en zijn echtgenote prinses Sofia uitgebreid met de baby en zoontje Alexander (1) voor een fotoserie die in de Zweedse media verscheen. Door hun geluk zo tentoon te spreiden, maakte het stel iedereen die twijfelde aan de houdbaarheidsdatum van hun relatie monddood. Sofia werd door de Zweden – en aanvankelijk ook door vorstenpaar koning Carl Gustaf en koningin Silvia – ongeschikt geacht om lid van de koninklijke familie te worden. Ze had meegedaan aan een tv-programma waarin singles samenwoonden in een exclusief resort, daarin getongzoend met de Amerikaanse pornoster Jenna Jameson én in haar tijdelijke woonplaats New York met bekende sterren volop genoten van het bruisende nachtleven. Carl Philip wilde echter niemand anders dan Sofia, die zich razendsnel wist te transformeren tot de perfecte prinses. Én de perfecte echtgenote van de prins...

Lees het hele artikel in Story. Story 52 ligt nu in de winkel.

Beeld: ANP

Als Meghan Markle had geweten dat ze een potje ging basketballen, had ze vast een andere outfit aangetrokken. Maar de kersverse hertogin is de beroerdste niet en deed fanatiek mee. Op torenhoge hakken.

Wedstrijdje

Meghan bracht samen met haar man Harry een bezoekje aan de universiteit van Loughborough. Daar werden een aantal masterclasses gegeven door topsporters. Hoewel de koninklijke paar enkel had kunnen toekijken langs de zijlijn, besloten ze mee te doen aan een basketbalwedstrijd: Team Harry versus team Meghan. Wie er heeft gewonnen is niet bekend, maar aan hun winnaarsmentaliteit lag het in ieder geval niet.Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: ANP

Prins Harry en zijn vrouw Meghan Markle zouden afgelopen weekend de bloemetjes hebben buitengezet in onze hoofdstad, waar ze uitgenodigd waren voor de feestelijke opening van SoHo House Amsterdam. Dit meldt The Evening Standard.

Feestweekend

Harry en Meghan zouden drie dagen lang genoten hebben van een weekend dat omschreven werd als 'eten, drinken, slapen, dansen, bootjes en fietsen'. Naast de royals werden er nog een aantal prominente gasten ingevlogen, zoals acteurs Eddie Redmayne, Jenna Coleman, Stanley Tucci en model Lily Cole.

Exclusieve club

SoHo House is een exclusieve club voor leden en doet tevens dienst als hotel voor diezelfde leden. Voor Harry en Meghan heeft de club een speciale betekenis, omdat hun eerste date plaatsvond in een privé eetkamer van SoHo House London. Ook zou Meghan haar vrijgezellenfeest hebben gevierd in een vestiging van de club in de Engelse Cotswolds.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld & tekst: ANP