Ze ziet er beeldig uit, maar niemand kan er omheen dat prinses Eugenie op haar verlovingsfoto’s een oude jurk draagt! Volgens insiders zou dat weleens een sneer naar Meghan Markle kunnen zijn…

More content below the advertising

Eugenie droeg de jurk van het Britse label Erdem van zo’n 1500 euro in 2016 tijdens een interview met Harper’s Bazaar en een jaar later tijdens een UNAIDS gala in Zwitserland. En onlangs trok ze hem weer aan voor de bekendmaking van haar verloving met Jack Brooksbank. Ook de zwarte pumps van Jimmy Choo had ze al eens eerder gedragen.

Jurk van 63.000 euro

De Britten reageerden enthousiast op Eugenie’s ‘zuinigheid’, die extra opviel na de verlovingsfoto’s van prins Harry en Meghan Markle. Meghan kreeg een lading kritiek over zich heen omdat ze daarop schittert in een japon van het Londense couturehuis Ralph and Russo van maar liefst ruim 63.000 euro! Veel mensen vonden dat Meghan hiermee een totaal verkeerd signaal afgaf in een tijd waarin veel Britten de touwtjes aan elkaar moeten knopen. Ze zou de jurk ook niet hebben geleend; een woordvoerder van Kensington Palace vertelde dat het een ‘privé-aankoop’ betrof.

Geen warm welkom

In Groot-Brittannië wordt gefluisterd dat prinses Eugenie en haar oudere zus prinses Beatrice niet veel ophebben met Meghan; ze zouden haar niet bepaald warm hebben verwelkomd in de familie. Dat Eugenie zich voor haar verlovingsfoto’s hulde in een oude jurk zou dan ook een sneer naar Harry’s verloofde zijn…

Beeld: Getty Images

Dat onze koningin aardig wat dansmoves in huis heeft, hebben we al eerder gezien. Ook bij een optreden van de band Bløf in Zeeland gooit Máxima de voetjes van de vloer.

Máxima bracht vandaag een bezoek aan de Lasloods in Vlissingen. Ze was hier om aanwezig te zijn bij het tekenen van een convenant dat ervoor zorgt dat meer Zeeuwse basisschoolleerlingen muziekonderwijs krijgen. En natuurlijk was daar Bløf om dit alles een gezellige sfeer te geven.

More content below the advertising

Swingen

Tijdens het optreden van de band, is te zien dat Máxima gezellig meedoet met de 500 aanwezige kinderen. Ze had het dan ook goed naar haar zin en vertelt na afloop: 'Een concert van Bløf op de vroege ochtend, wie heeft dat nu?’ Onze koningin is erevoorzitter van Méér Muziek in de Klas en kan wat goede muziek dan ook zeker waarderen. Ook Joop van den Ende was vandaag aanwezig.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: AD | Beeld: ANP

Hertogin Meghan is een paar dagen in The Big Apple. Volgens bronnen van People is ze daar omdat ze dinsdag een geheime babyshower houdt.

De 37-jarige voormalig actrice en nu royal kwam vrijdag aan en heeft een deel van haar zaterdag doorgebracht met theedrinken en macarons eten bij Laduree in SoHo. Zij werd daarbij vergezeld met styliste Jessica Mulroney. Dinsdag staat haar babyshower op de planning, waar maar een handjevol mensen voor uitgenodigd zijn. Het is voor het eerst dat Meghan New York bezoekt sinds ze getrouwd is met de Britse prins Harry in mei vorig jaar.

More content below the advertising

Relaxte trip

Volgens bronnen van Harper's Bazaar is dit een mooie gelegenheid voor de hertogin om bij te praten met vrienden en wat tijd door te brengen in de stad waar ze zo van houdt. Het is voor velen van de vrienden van Meghan de laatste keer dat ze haar voor de geboorte van haar baby zien. "Het is een relaxte trip voor haar. Meg zal verkwikt en uitgerust terugkeren naar huis, met heel veel nieuwe babykleertjes."

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld en tekst: ANP