Ze ziet er beeldig uit, maar niemand kan er omheen dat prinses Eugenie op haar verlovingsfoto’s een oude jurk draagt! Volgens insiders zou dat weleens een sneer naar Meghan Markle kunnen zijn…

Eugenie droeg de jurk van het Britse label Erdem van zo’n 1500 euro in 2016 tijdens een interview met Harper’s Bazaar en een jaar later tijdens een UNAIDS gala in Zwitserland. En onlangs trok ze hem weer aan voor de bekendmaking van haar verloving met Jack Brooksbank. Ook de zwarte pumps van Jimmy Choo had ze al eens eerder gedragen.

Jurk van 63.000 euro

De Britten reageerden enthousiast op Eugenie’s ‘zuinigheid’, die extra opviel na de verlovingsfoto’s van prins Harry en Meghan Markle. Meghan kreeg een lading kritiek over zich heen omdat ze daarop schittert in een japon van het Londense couturehuis Ralph and Russo van maar liefst ruim 63.000 euro! Veel mensen vonden dat Meghan hiermee een totaal verkeerd signaal afgaf in een tijd waarin veel Britten de touwtjes aan elkaar moeten knopen. Ze zou de jurk ook niet hebben geleend; een woordvoerder van Kensington Palace vertelde dat het een ‘privé-aankoop’ betrof.

Geen warm welkom

In Groot-Brittannië wordt gefluisterd dat prinses Eugenie en haar oudere zus prinses Beatrice niet veel ophebben met Meghan; ze zouden haar niet bepaald warm hebben verwelkomd in de familie. Dat Eugenie zich voor haar verlovingsfoto’s hulde in een oude jurk zou dan ook een sneer naar Harry’s verloofde zijn…

Beeld: Getty Images

Meghan Markle ziet er elke keer weer uit om door een ringetje te halen. Ook haar zachte, egale huid straalt iedere keer. Hoe doet ze dat toch? Haar schoonheidsspecialiste doet een boekje open. 

Geen overbodige luxe

Als je naar haar volle lippen, prachtige jukbeenderen en bruine ogen kijkt, heeft het waarschijnlijk ook met goede genen te maken. Maar niets komt zomaar aanwaaien. Meghans schoonheidsspecialiste Nichola Joss is bijvoorbeeld al druk in de weer met het voorbereiden van de huid van de actrice voor de grote dag in mei. Want als je dacht dat je enkele dagen van tevoren kunt beginnen met smeren, dan heb je het goed mis. “Zeker als je een probleemhuid hebt, met bijvoorbeeld acne of littekens, moet je minstens 4 tot 5 maanden vooraf al beginnen met smeren, wil je resultaat kunnen zien”, vertelt Nichola. “Eens in de twee weken een behandeling is geen overbodige luxe.”

Gezichtsmassage

Maar grote kans dat je het niet wilt of kunt betalen om iedere twee weken langs de schoonheidsspecialist te gaan. Geen paniek! Je kunt zelf ook je gezicht insmeren en masseren. Maar wat is nu een goede gezichtsmassage? Het is simpeler dan je dacht. Verwarm eerst de olie tussen je handpalmen. Leg vervolgens je handen op je gezicht en wrijf langzaam naar buiten toe, richting je slapen. Als je dit een paar keer herhaald, totdat de olie zich op heel je gezicht bevindt. Dan ga je de olie 1 minuut lang masseren. Het is belangrijk om te beginnen in het midden van je gezicht en met je vingertoppen te masseren, van binnen naar buiten en van onderen naar boven.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebook pagina!

Beeld: ANP | Bron: Libelle 

Hoera! Queen Elizabeth is vandaag jarig. In de Royal Albert Hall viert de langszittende koningin van het Verenigd Koninkrijk haar 92e verjaardag. 

Hoewel het traditie is dat de Britse koningin haar verjaardag in besloten kring viert, is dat dit jaar anders. Vanavond woont Queen Elizabeth een groots verjaardagsconcert bij in de Royal Albert Hall in Londen. Onder andere zangers Tom Jones, Kylie Minogue, Sting en Shaggy zijn aanwezig om de koningin te entertainen tijdens "The Queen's Birthday Party", zoals het feest genoemd wordt. 

Dat Queen Elizabeth aanwezig is bij het concert, is zeker. Net als 'vele andere leden van de koninklijke familie'. Niet bekend is of haar zoon prins Charles en kleinzonen prins William en prins Harry het feest bijwonen. 

66 jaar koningin 

Elizabeth kwam ter wereld op 21 april 1926 en werd koningin in 1952, toen ze pas 25 jaar oud was. Inmiddels is ze al 66 jaar koningin van het Verenigd Koninkrijk. Ondanks haar leeftijd woont Queen Elizabeth nog regelmatig officiële gelegenheden bij. Dit in tegenstelling tot haar man prins Philip, die deze maand nog tien dagen in het ziekenhuis lag vanwege een operatie aan zijn heup. Hij stopte vorig jaar met werken. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Bron: Reuters | Foto: ANP