Ze ziet er beeldig uit, maar niemand kan er omheen dat prinses Eugenie op haar verlovingsfoto’s een oude jurk draagt! Volgens insiders zou dat weleens een sneer naar Meghan Markle kunnen zijn…

Eugenie droeg de jurk van het Britse label Erdem van zo’n 1500 euro in 2016 tijdens een interview met Harper’s Bazaar en een jaar later tijdens een UNAIDS gala in Zwitserland. En onlangs trok ze hem weer aan voor de bekendmaking van haar verloving met Jack Brooksbank. Ook de zwarte pumps van Jimmy Choo had ze al eens eerder gedragen.

Jurk van 63.000 euro

De Britten reageerden enthousiast op Eugenie’s ‘zuinigheid’, die extra opviel na de verlovingsfoto’s van prins Harry en Meghan Markle. Meghan kreeg een lading kritiek over zich heen omdat ze daarop schittert in een japon van het Londense couturehuis Ralph and Russo van maar liefst ruim 63.000 euro! Veel mensen vonden dat Meghan hiermee een totaal verkeerd signaal afgaf in een tijd waarin veel Britten de touwtjes aan elkaar moeten knopen. Ze zou de jurk ook niet hebben geleend; een woordvoerder van Kensington Palace vertelde dat het een ‘privé-aankoop’ betrof.

Geen warm welkom

In Groot-Brittannië wordt gefluisterd dat prinses Eugenie en haar oudere zus prinses Beatrice niet veel ophebben met Meghan; ze zouden haar niet bepaald warm hebben verwelkomd in de familie. Dat Eugenie zich voor haar verlovingsfoto’s hulde in een oude jurk zou dan ook een sneer naar Harry’s verloofde zijn…

Beeld: Getty Images

Donderdagochtend heeft er zich een drama afgespeeld in Oss. Een bakfiets met kinderen is aangereden door een trein. Vier kinderen zijn hierbij om het leven gekomen.

Tijdens een bezoek aan Drachten heeft Maxima gereageerd op het drama. Ze betuigt medeleven aan de slachtoffers en nabestaanden van het ongeluk. “Onze gedachten gaan uit naar alle families die hun kinderen hebben verloren door een verschrikkelijk ongeluk in Oss”, aldus de koningin. Ze voegt eraan toe dat zij en koning Willem-Alexander enorm meeleven. “We hebben geen woorden.”

Ook Rutte heeft gereageerd: 'Diep geraakt door het ontzettend verdrietige nieuws uit Oss waar vier jonge kinderen om het leven zijn gekomen bij een afschuwelijk ongeluk. Ik wens alle betrokkenen veel sterkte toe met dit zware verlies' schrijft hij op Twitter.

 


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: LINDAnieuws.nl | Beeld: ANP

Meghan Markle heeft haar passie voor eten en koken ingezet voor het goede doel. Samen met het goede doel Hubb Community Kitchen maakt ze een kookboek waarmee geld wordt opgehaald voor de slachtoffers van de brand in de Grenfell Tower in Londen vorig jaar. 

Het boek Together: Our Community Kitchen is gemaakt in samenwerking met het goede doel Hubb Community Kitchen. Meghan is al sinds begin het van dit jaar verbonden aan dit goede doel. Ze kwam erachter dat de keuken maar twee dagen per week open was, omdat er niet genoeg geld was om deze dagelijks draaiende te houden. 

Liefde

Veel overlevenden van de brand in Londen vorig jaar, wonen nog in hotels waar geen gelegenheid is om te koken. Daarvoor werd de ‘Hubb Community Kitchen’ opgericht. ‘Hubb’ betekent ‘liefde’ in het Arabisch en is een plaats waar de slachtoffers samen en voor elkaar koken. In het kookboek komen vijftig recepten te staan, waaronder drie van Meghan zelf. Ter gelegenheid van de lancering van het nieuwe boek, zal Meghan samen met een paar vrouwen van het goede doel een paar recepten uit het boek bereiden in Kensington Palace. Het boek is vanaf 28 september te verkrijgen. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Bron: Vogue | Beeld: Getty images