Britse royals dienen zich te houden aan allerlei – soms bizarre –  regels en voorschriften. Zo is het gebruikelijk dat de vrouwelijke leden van het koninklijk huis zich conservatief kleden. Over het algemeen dragen de dames hun jurkjes dus op of over de knie.

Door: Meike Heuer (Libelle)

Maar in sommige gevallen wijken hertoginnen Kate & Meghan daar tóch van af. Zoals in het geval van een zwangerschap.

Kate

Toen de hertogin van Cambridge zwanger was van prins Louis zagen we haar regelmatig kiezen voor een kortere roklengte. Cecile Reinaud, de oprichter van één van haar favoriete kledingmerken, Seraphine, legt uit dat het laten zien van je benen of armen ervoor zorgt dat je optisch slanker lijkt. 'Normaal gesproken kiest Kate niet voor een roklengte boven de knie. In de winter koos ze vaker voor een dunne, zwarte panty onder een jurkje, waardoor het geheel alsnog erg chic was.'

Article continues after the ad

Meghan

Hoewel Meghan zwanger is in de winter verwacht Reinaud dat ook de hertogin van Sussex vaker zal afwijken van de langere roklengte. Ze kan dan net als Kate kiezen voor een donkere panty om het geheel toch netjes te houden. Op onderstaande foto zie je dat mommy-to-be Meghan deze roklengte al helemaal rockt, zelfs zonder de donkere panty.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Door: Libelle | Beeld: ANP