Omdat ze zonder problemen is bevallen van zoontje George en dochtertje Charlotte, denkt hertogin Kate erover haar derde kindje niet in het ziekenhuis, maar thuis geboren te laten worden.

In de eerste maanden van haar zwangerschappen had Kate, echtgenote van prins William, enorme last van hyperemesis gravidarum, een extreme vorm van zwangerschapsmisselijkheid. Maar de bevallingen van haar kinderen George en Charlotte verliepen probleemloos, dus zou Kate het aandurven in april thuis te bevallen. George en Charlotte kwamen beiden in het ziekenhuis ter wereld, maar het lijkt Kate thuis een stuk relaxter.

Elizabeth ging Kate voor

En dat idee is niet zo heel vreemd binnen de Britse koninklijke familie. Koningin Elizabeth beviel destijds van de prinsen Charles, Andrew en Edward in Buckingham Palace, en prinses Anne werd geboren in Clarence House, waar nu Charles en Camilla wonen. Kate zou twijfelen tussen Kensington Palace in Londen en het landelijker gelegen Anmer Hall in Norfolk, waar ze woonden voordat ze in de Britse hoofdstad neerstreken.

Article continues after the ad

Beeld: ANP