Toen Arthur Chatto, de kleinzoon van (wijlen) prinses Margaret, bekendmaakte een relatie te hebben met Lizzy Friend, reageerden zijn fans teleurgesteld. Het is immers geen geheim dat de sexy hunk de droom is van vele vrouwen.

Prinses Margaret stond bekend als een heus feestbeest. Hoewel haar band met oudere zus Elizabeth heel hecht was, moet de koningin zeer regelmatig het hoofd hebben geschud als Margaret weer eens voor een schandaal zorgde. Bijvoorbeeld toen paparazzi haar langdurige affaire met de zeventien jaar jongere Roddy Llewellyn vastlegden of als er werd geroddeld over wilde party’s die bol stonden van drugs- en drankgebruik. Margarets kinderen David en Sarah staan daarentegen totaal anders in het leven. Al decennia begeven ze zich keurig op de achtergrond. Toch hebben ze nog altijd officieel een plaats in de lijn van de Britse troonopvolging, net als hún kinderen.

Article continues after the ad

Onbekend lid

En laat de jongste zoon van Sarah, die momenteel plek 29 bezet – hij schuift een plekje naar beneden als het kindje van prinses Beatrice deze herfst geboren is – nu het allerknapste en meest onbekende lid van de Windsor-familie zijn! Arthur Chatto (22) kwam vorige zomer in het nieuws toen hij samen met drie vrienden 2000 mijl rond Groot-Brittannië roeide. Ze waren het enige team dat de race kon afmaken, omdat de pandemie destijds dicteerde dat mensen afstand moesten houden en niet samen in een boot mochten zitten. Arthur en zijn vrienden wonen echter samen, dus konden roeien. Ze haalden bijna 25.000 euro op voor het Britse Rode Kruis en een organisatie die de oceanen beschermt; twee doelen die Arthur na aan het hart liggen.

Golf van teleurstelling

Bij de finish werd Arthur opgewacht door zijn enthousiaste familie: moeder Sarah, vader Daniel, oudere broer Sam en zijn geliefde Lizzy Friend. De race had bijna 43 dagen geduurd. Arthur en Lizzy zijn ruim drie jaar samen en ontmoetten elkaar op Edinburgh University, waar ze beiden aardrijkskunde studeren. Toen ze hun relatie in 2018 bekendmaakten, leidde dat tot een golf van teleurstelling onder zijn vele vrouwelijke fans. ‘Jaloers’, werd er door volgers geschreven, en ‘mijn hart is gebroken’. Het is niet zo gek dat Arthur vooral onder jonge vrouwen mateloos populair is.

Beeld: Getty Images

Lees het hele verhaal in Story. Editie 31 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.