Meghan Markle en Ninaki Priddy waren als zusjes voor elkaar. Maar op dit moment spreken ze elkaar niet. Na dertig jaar vriendschap doet Ninaki een behoorlijk boekje open over haar voormalige vriendin. 

Roem

Nu de Hollywoodactrice in het huwelijksbootje stapt met prins Harry, wil Ninaki haar verhaal doen over Meghan. Ze vertelt aan Meghan dat ze tientallen jaren een hechte vriendschap hadden, en vanaf het begin betrokken was bij Meghans eerste huwelijk met Trevor Engelson. Dat was ook meteen de reden waarom de vriendschap stukliep. Volgens Ninaki veranderde Meghan door alle roem die ze kreeg door haar rol in Suits. Plotseling zette de actrice haar man aan de kant en dat was ook het einde van de vriendschap. 

Kil

De voormalig beste vriendin van Meghan zegt haar verhaal niet te doen uit woede, maar verdriet. "Ze is heel strategisch in de manier waarop ze vriendschappen onderhoudt. Als ze eenmaal beslist dat je geen deel van haar leven meer uitmaakt, kan ze echt kil zijn," aldus Ninaki tegen Daily Mail. "Ik heb er echt om gerouwd. Maar het was de juiste beslissing."

Waarschuwing

Ninaki wil bovendien waarschuwen voor Meghan. De Hollywoodactrice claimde dat ze prins Harry 'niet echt' kende voor ze met elkaar uitgingen, maar daar is volgens haar niks van waar. "Ze had een boek over prinses Diana en zelfs toen ze samen was met Trevor vertelde ze me vaak dat ze voor een tijdje in Londen wilde gaan wonen. Een van haar favoriete films was The Princess Diaries, over een gewoon meisje dat een prinses blijkt te zijn."


Beeld: ANP

 

Bij een zwangerschap hoort natuurlijk ook een babyshower. Zeker als je zoals Meghan uit Amerika komt. Toch ziet de hertogin af van dit feestje en wel om déze reden. 

Want hoewel het niet gebruikelijk is om een babyshower te houden binnen de koninklijke kringen, is dat toch niet de oorzaak van het cancellen van haar partijtje. Want dat de Britse royals het simpelweg 'gift grabbing' zouden vinden, daar zou Meghan weinig boodschap aan hebben gehad. Ze was van het plan het gewoon door te zetten, maar heeft het nu toch af moeten zeggen tot haar grote spijt.

Weinig animo

De kaarten waren namelijk al verstuurd, maar volgens de Britse tabloids hebben veel grote sterren de uitnodiging afgeslagen. Oei... Om dus geen flater te slaan, heeft Markle het feestje maar gelaten voor wat het was. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Elle | Beeld: ANP

Toen Kensington Palace half oktober vorig jaar bekendmaakte dat Meghan Markle in verwachting is, kon de hertogin van Sussex stoppen met het verbergen van haar beginnende babybuikje en haar zwangerschap in volle glorie aan de buitenwereld tonen. Dat doet de echtgenote van prins Harry uiteraard in kleding van topmerken en -designers, waardoor ze vorig jaar voor bijna een half miljoen euro aan kleding heeft geshopt!

Meghans zwangerschap werd bekendgemaakt toen zij en prins Harry net aan hun eerste officiële overzeese bezoek – aan Australië, Fiji, Tonga en Nieuw-Zeeland – waren begonnen. Tijdens een tripje naar Bondi Beach in Sydney draagt de dan in elk geval drie maanden zwangere Meghan een jurk van de Australische ontwerper Martin Grant.

Lees het hele verhaal in Story. Editie 3 ligt nu in de winkel of lees het artikel op Blendle.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: ANP