De koninklijke familie die poseert voor het jaarlijkse fotomoment in Lech en Máxima die al twaalf jaar hetzelfde skipak heeft. Van de bom onder het huwelijk van Charles en Camilla tot koningin Margrethe die haar grote liefde verliest... Blijf jij graag op de hoogte van het wel en wee van de nationale en internationale royals? Dan hebben we goed nieuws.

Natuurlijk kun je Story op Facebook volgen (hier), maar als je graag op de hoogte blijft van het royal nieuws hebben we een nieuw adres voor je. De Story Royalty Facebook pagina is namelijk dé plek om als eerste het laatste nieuws te lezen. We missen niks over Máxima, de prinsesjes en Willem-Alexander. Maar ook het huwelijk van Harry en Meghan, nieuwe foto's van prinses Estelle en het Deense koningshuis brengen we onder de aandacht.

Wil je niets missen? Volg de Story Royalty Facebook pagina dan hier

Beeld: ANP

De Deense kroonprins Frederik verscheen bont en blauw in het openbaar. Bij een bezoek aan Food Nation vertelt hij wat er gebeurd is.

Hij is namelijk van de trap gevallen toen hij even niet aan het opletten was. Hij wil iedereen dan ook waarschuwen: 'Je moet niet op je mobiele telefoon kijken als je de trap afloopt. Dat kan snel misgaan.' Positiever nieuws is dat de kroonprins tijdens het bezoek aan Food Nation ook bekend maakte dat hij de beschermheer wordt van het programma. Hierdoor krijgt de Deense voedselcultuur meer aandacht.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebook pagina!

Bron: Telegraaf | Beeld: Francis Joseph Dean (Hollandse Hoogte)

Vandaag is de eerste officiële dag van het zwangerschapsverlof van Kate Middleton. Kate is in april uitgerekend, maar volgens haar echtgenoot kan ze ieder moment bevallen.

Door: Channan Foppen (Libelle)

Kate kan nu eindelijk van haar welverdiende rust gaan genieten, maar het kan zomaar zijn dat die rust niet lang gaat duren. Ze mag dan wel pas over een paar weken uitgerekend zijn, prins William zou afgelopen dinsdag tegen Beatle Ringo Starr hebben gezegd dat Kate ‘elk moment vanaf nu’ kan bevallen.

Troonopvolging

Het is niet bekend of het derde kindje van de Britse royals een jongen of een meisje is. De jongste spruit wordt de vijfde in lijn voor de troonopvolging. Na zijn broer George en zus Charlotte.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebook pagina!

Door: Libelle | Beeld: ANP