De koninklijke familie die poseert voor het jaarlijkse fotomoment in Lech en Máxima die al twaalf jaar hetzelfde skipak heeft. Van de bom onder het huwelijk van Charles en Camilla tot koningin Margrethe die haar grote liefde verliest... Blijf jij graag op de hoogte van het wel en wee van de nationale en internationale royals? Dan hebben we goed nieuws.

Natuurlijk kun je Story op Facebook volgen (hier), maar als je graag op de hoogte blijft van het royal nieuws hebben we een nieuw adres voor je. De Story Royalty Facebook pagina is namelijk dé plek om als eerste het laatste nieuws te lezen. We missen niks over Máxima, de prinsesjes en Willem-Alexander. Maar ook het huwelijk van Harry en Meghan, nieuwe foto's van prinses Estelle en het Deense koningshuis brengen we onder de aandacht.

Wil je niets missen? Volg de Story Royalty Facebook pagina dan hier


Beeld: ANP

Onze koningin doet het al jaren: haar kleren vaker dan één keer dragen. Ook Meghan trekt de 'stoute schoenen' aan en verschijnt in de hakken die ze op haar huwelijk droeg. 

De gelegenheid? Het huwelijksfeest van het nichtje van prinses Diana. Qua jurk gaat de hertogin wel voor een nieuw ontwerp, namelijk voor een blauw-witte variant van ontwerper Oscar de la Renta.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Libelle | Beeld: Hollandse Hoogte

Prinses Christina heeft botkanker. Dat is in het najaar van 2017 aan het licht gekomen, meldt de Rijksvoorlichtingsdienst.

Sinds afgelopen winter is haar conditie stabiel en zij voelt zich daarom naar omstandigheden goed. Ze beschouwt haar ziekte als een chronische conditie waar zij goed mee kan leven, aldus de RVD. Christina is de jongste dochter van Juliana en Bernhard. 

Oogziekte

Christina werd geboren met een oogziekte. Haar roepnaam was aanvankelijk Marijke, maar ze besloot later als Christina door het leven te gaan. Ze was bijna 20 jaar getrouwd net Jorge Guillermo en heeft drie kinderen. De prinses heeft drie oudere zussen, Beatrix, Irene en Margriet.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: ANP | Beeld: Martijn Beekman (ANP)