Houdt prins Albert van Monaco met heel zijn hart van echtgenote Charlène? Volgens zíjn tante Christa niet, volgens háár vrienden wel. Tijdens Charlène’s recente deelname aan een waterfietsrace liet Albert zélf zien hoe het zit. Maar over die stralende dag lag voor de prinses toch een schaduw.

Het lijkt geen toeval: kort nadat prins Alberts tante Christa in het Italiaanse blad Oggi verklaarde dat de vorst van Monaco alleen maar houdt van zijn Charlène omdat zij hem een troonopvolger schonk, vertellen vrienden van de prinses in het Zuid-Afrikaanse blad YOU dat de twee juist gék op elkaar zijn. ‘Ze houden echt van elkaar en Albert adoreert Charlène gewoonweg. Hij heeft enorm veel respect voor haar omdat ze heel zelfstandig is en op haar beurt bewondert zij hém enorm.’ Geruchten dat de relatie tussen Albert en Charlène allesbehalve liefdevol is, doen de ronde onder andere omdat de twee in het openbaar zelden warme gevoelens naar elkaar toe tonen. Maar na de recente Crossing Calvi Monaco Water Bike Challenge van Corsica naar Monaco, waaraan Charlène meedeed, was er wel degelijk affectie te zien tussen haar en Albert.

Article continues after the ad

Een schaduw

Dat oprechte gebaar én de woorden van Charlène’s vrienden, staan haaks op de ‘onthulling’ van tante Christa. Maar over Charlène’s prachtige dag – ze won – lag tóch een schaduw. Haar teamlid Conor McGregor had op het laatste moment moeten afhaken omdat hij gearresteerd was. De Ierse MMA-vechter zou op Corsica een vrouw hebben aangerand. Charlène zal geschokt zijn geweest door zijn recente arrestatie, maar daar liet ze op de wedstrijddag niets van merken.

Beeld: Getty Images

Lees het hele verhaal in Story. Editie 39 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.