In haar zoektocht naar de ware Jacob heeft Charlotte Casiraghi van Monaco al heel wat teleurstellingen moeten incasseren. Vier maanden geleden viel ze voor filmproducent Dimitri Rassam, met wie ze erg gelukkig oogt. Maar is dit geluk wél blijvend?

Lees ook: Is dit het teken dat Albert en Charlène een vrij huwelijk hebben?

Stralend

In zonnig Saint-Tropez geniet Charlotte Casiraghi zichtbaar van de liefde. Ze viert de vakantie met Dimitri Rassam, de Franse filmproducer met wie ze sinds begin april dit jaar een relatie heeft, en zoontje Raphaël. Charlotte straalt van geluk, en het is voor haar hopen dat dat geluk blijvend zal zijn. Want de oudste dochter van prinses Caroline van Monaco, die op 3 augustus 30 jaar wordt, heeft tot nu toe niet veel geluk gehad in de liefde.

Article continues after the ad

Dochter bij andere vrouw

Dimitri Rassam is de zoon van producent Jean-PIerre Rassam en actrice Carole Bouquet. Net als Charlotte studeerde Dimitri aan de Sorbonne Universiteit in Parijs en heeft hij al een kind: in zijn huwelijk met model Masha Novoselova kreeg hij zijn nu zes jaar oude dochter Dasha. Over déze relatie deed Charlotte geen uitspraken, maar ze liet de wereld wél weten dat zij en Dimitri een koppel zijn.

Zwangerschap

Het lijkt zo serieus tussen de twee dat Italiaanse media (alweer) speculeerden over een zwangerschap. Op foto's van haar en Dimitri in een tropisch oord, was er bij de in badpak gehulde Charlotte een 'beginnend babybuikje' te zien. Op haar huidige vakantie in Saint-Tropez vertoont Charlotte echter géén buikje. maar wél die verliefde blik die ze al maanden heeft.'

Lees het hele verhaal nu in Story. Editie 30 ligt nu in de winkel.

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Guillaume Horcajuelo (ANP)