Dat Charlotte niet meer droomt om prinses te worden is logisch. Maar wel heeft ze de leeftijd (5) om na te denken over wat ze later wil worden. En ook al is ze nog maar vijf jaartjes jong, de kleine dame is al vastberaden over welk beroep ze later wil gaan uitvoeren. 

De kleine prinses wil met haar werk als verpleegster graag andere mensen gaan helpen.

Article continues after the ad

Corona

En die keuze komt niet helemaal uit het niets. Blijkbaar hebben ouders prins William en Kate het regelmatig thuis over het harde werk van het zorgpersoneel in deze moeilijke tijden van corona. Ze maken duidelijk aan hun drie kinderen wat voor belangrijke rol de verpleegkundige spelen om patiënten beter te maken en het virus in te dammen. 

Trotse ouders

Dat maakte zoveel indruk op Charlotte dat ze haar roeping op vijfjarige leeftijd heeft gevonden. Een ingewijde bron zegt tegen New Idea: 'Ze is duidelijk nog maar een klein kind, maar toch zijn William en Kate nu al ongelooflijk trots. Over Charlotte zeggen ze: 'Ze is een zorgzaam, klein meisje dat precies weet wat ze wil, dus het zou hen niet verbazen als ze later verpleegster wordt.'

Regels overtreden

Ook al leggen ze hun kinderen goed uit wat de impact van de coronacrisis is, toch gaat het bij de royals ook wel eens fout. Kate en William lagen in december onder vuur omdat ze samen met familie (met negen mensen) buiten een wandeling hebben gemaakt. En dat mag niet, in Engeland geldt de regel dat je met zes personen naar buiten mag. Ook kinderen tellen mee (in ons land niet). De foto's staan in The Daily Mail. 

Met z'n allen

William, Kate, prinses Charlotte en de prinsen George en Louis bezochten afgelopen weekend ‘Luminate’, een lichtparcours in openlucht. Ook oom Edward, zijn vrouw Sophie en hun twee kinderen Louise en James waren erbij. De boete voor het overtreden van de regels ligt op 220 euro.

Bron: Libelle.nl | Beeld: ANP

 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.