Prins Albert van Monaco (63) en zijn echtgenote prinses Charlène (43) verschenen afgelopen januari nog enkele keren met hun zesjarige tweeling Gabriella en Jacques in het openbaar in het ministaatje aan de Middellandse Zee, en diezelfde maand werd een nieuw officieel gezinsportret gepresenteerd. Maar daarna leek Charlène van de aardbodem verdwenen.

Van de voormalige Olympisch zwemkampioene is bekend dat ze allergisch is voor het protocol. Om zich daartegen af te zetten zou ze zich ook een punkrockkapsel hebben laten aanmeten, waarop de kritiek van de Monegasken niet mals was. Als reactie daar-op sneerde Charlène in het Franse weekblad Point de Vue: ‘Ik wilde dit al heel lang. Deze stijl bevalt me. Er zijn wel belangrijkere zaken in de wereld om over te praten dan mijn kapsel.’ Niet veel later – afgelopen maart – bleek Charlène in haar geboorteland Zuid-Afrika te zitten. Zonder man en kinderen. Dit werd duidelijk toen er foto’s in de media verschenen van haar aanwezigheid bij de herdenkingsdienst voor Zulu-koning Goodwill Zwelithini, die op 72-jarige leeftijd was gestorven aan de gevolgen van diabetes. 

DOOR JOËL POLLEMANS | FOTO BRUNOPRESS

Lees het hele verhaal in Story. Dit artikel komt uit Story. Editie 25 ligt nu in de winkel of lees het artikel via  Magazine.nl 

Article continues after the ad

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.