Prinses Stéphanie (55) werd door de vaders van haar drie kinderen publiekelijk voor schut gezet. Daniel Ducruet bedroog haar en Jean-Raymond Gottlieb verliet de Monegaskische prinses tijdens de zwangerschap. Beide mannen zijn weer gelukkig in de liefde en hebben een nieuw gezin gesticht. Dat moet voor Stéphanie, die nog altijd het ware geluk niet heeft kunnen vinden, een hard gelag zijn.

Na talloze mislukte relaties met onder anderen Paul Belmondo, Anthony Delon, acteur Rob Low, platenbaas Ron Bloom en autocoureur Alain Prost dacht prinses Stéphanie bij haar lijfwacht Daniel Ducruet het ware geluk te hebben gevonden. Ze was zo verliefd op hem, dat ze er zelfs een knallende ruzie met haar vader voor over had.

Megaschandaal

Nog geen anderhalf jaar later veroorzaakte Daniel, de schoonzoon die Rainier eindelijk in zijn armen had gesloten, een megaschandaal. Pikante foto’s van Stéphanie’s echtgenoot met de Belgische stripteaseuse Fily Houtteman, zoenend en half ontbloot, prijkten wereldwijd op de voorpagina’s. Volgens Daniel was hij erin geluisd door Fily, en hij maakte in een poging Stéphanie’s vergiffenis te krijgen publiekelijk zijn excuses. ‘Ik schaam me zeer. Ik heb mijn vrouw verraden. Ik heb haar liefde verraden. En bovenal heb ik mijn kinderen verraden.’ Maar Stéphanie voelde zich te vernederd om nog verder met hem te gaan en vroeg een scheiding aan.

Geen spijt

Hoewel Stéphanie diep teleurgesteld was in de mannen uit haar leven, vooral de vaders van haar kinderen, zei ze niets te betreuren. ‘Ik heb nergens spijt van. Wellicht heb ik dingen gedaan die mensen niet verwachtten, maar ik leefde als een vrouw van mijn tijd, met dien verstande dat alles zich in het openbaar afspeelde.’

Article continues after the ad

Door: Kyra Rutgers | Beeld: Brunopress, Getty Images

Lees het hele verhaal in Story. Dit artikel komt uit Story. Editie 46 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.