Thomas Markle, de vader van Meghan, baalt van de mogelijke ontmoeting van koningin Elizabeth met Donald Trump. Thomas spreekt er schande van dat de Britse vorstin wel tijd maakt voor de Amerikaanse president, maar niet voor hem.

Geen excuus

'Als de koningin bereid is onze arrogante en ongevoelige president te ontmoeten, heeft ze geen excuus om mij niet te ontmoeten', zei Thomas tegen TMZ. 'Ik ben lang niet zo slecht.' De vader van Meghan, hertogin van Sussex, houdt de gemoederen al weken bezig. In aanloop naar de bruiloft van zijn dochter en prins Harry gooide Thomas het op een akkoordje met paparazzi. In ruil voor geld kregen de fotografen kiekjes van de vader van de bruid die op internet informatie over zijn koninklijke schoonzoon opzocht. Daags voor de trouwerij onderging Thomas een hartoperatie, waardoor hij niet naar Windsor af kon reizen om zijn dochter weg te geven. In plaats van haar vader begeleidde prins Charles Meghan op 19 mei naar het altaar.

Kans

Thomas gaf vorige week een interview aan Good Morning Britain, waarin hij zei Charles dankbaar te zijn. Naar verluidt verraste dat het Britse hof, dat niet op de hoogte was van het interview. Thomas zegt dat hij sindsdien geen contact meer heeft gehad met Britse koninklijke familie, inclusief zijn dochter. De vader van Meghan zou koningin Elizabeth, prins Philip, prins Charles, Camilla, prins William en Catherine in aanloop naar de bruiloft ontmoeten. Ook dat ging niet door vanwege zijn hartoperatie. Thomas heeft ook zijn schoonzoon prins Harry nog nooit ontmoet, de twee spraken alleen via de telefoon.

Ontmoeting

In het interview verklapte Thomas dat hij het met Harry over politieke zaken had. Zo zou de prins hebben gezegd dat Trump "een kans verdient". Volgens hardnekkige geruchten heeft de Amerikaanse president volgende maand een ontmoeting met de Britse koningin. Op 13 juli brengt Trump een werkbezoek aan het Verenigd Koninkrijk.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Hollandse Hoogte | (ANP)

Doria Ragland, de moeder van Meghan Markle, heeft tegen eerdere berichten in géén uitnodiging van de Britse koninklijke familie gekregen voor het kerstfeest. Moeder en dochter zullen kerst niet samen vieren.

De moeder van Meghan is niet welkom om kerst te vieren met de Britse koninklijke familie. Harry en Meghan zullen de kerstdagen doorbrengen op Sandringham in Norfolk, met met onder anderen koningin Elizabeth, prins William en hertogin Kate. Het gerucht ging dat Doria óók een uitnodiging zou ontvangen, maar dat is niet gebeurd. Met wie Meghans moeder de kerst doorbrengt, is niet bekend. 

Uitzondering

Meghan vierde vorig jaar kerst vorig jaar ook met prins Harry en zijn familie. Dat was ongebruikelijk, omdat ze toen nog niet getrouwd was met de prins. Gasten die niet tot de royals behoren, krijgen normaliter geen uitnodiging voor het kerstfeest. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: ANP

'We’re family. Please reach out to me.' Met deze woorden smeekt Thomas Markle om contact met zijn dochter. De hopeloze vader vertelt in het programma Good Morning Britain dat hij haar elke dag probeert te bereiken. Tevergeefs. 

Smeekbede

Thomas heeft zijn dochter niet meer gesproken sinds de voorbereidingen voor het huwelijk. De hertogin verbrak destijds het contact, waardoor hij zijn schoonzoon nog nooit heeft ontmoet. De vader hoopt dat zij nu wél iets van zich laat horen. 'Ik hou zo veel van je. Je bent mijn dochter en ik zou graag iets van je willen horen,' zegt hij in het programma. 'Ik ben ervan overtuigd dat we onze geschillen kunnen oplossen, want we zijn familie. Laat alsjeblieft iets van je horen.' 

Familieproblemen

De hopeloze vader hoopt zelfs dat koningin Elizabeth hem wil helpen. 'Ik zou het op prijs stellen als ze iets kan doen en ik zou toch zeggen dat zij familieproblemen wil oplossen', zei hij. 'Alle families, koninklijk of niet, zijn hetzelfde en ze zouden bij elkaar moeten zijn. Zeker rond de feestdagen.'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: ANP