Dat het niet botert tussen Meghan Markle en haar vader Thomas moge duidelijk zijn. Ook nu laat hij zich weer zeer negatief over Meghan en haar man prins Harry.

Hij vindt dat het koppel in tijden van corona "niet moeten zeuren".

Boekje open

Thomas doet zijn uitspraken in het licht van de komst van het boek Finding Freedom: Harry and Meghan and the Making of a Modern Royal Family, waar de Britse media al dagenlang niet over uitgepraat raken, en suggereert dat de hertog en hertogin wel degelijk bij het boek betrokken zijn geweest.

Klagen

"Dit is het slechtste moment ooit om over van alles te jammeren en te klagen. Overal lijden mensen als gevolg van de coronapandemie. Ik hou van mijn dochter, maar ik kan niet waarderen wie ze is geworden", stelt de 76-jarige Thomas tegenover The Sun

Article continues after the ad

Niet gesproken

Een woordvoerder van Harry en Meghan liet afgelopen weekeinde weten dat het stel niet heeft gesproken met de schrijvers van de aankomende biografie. "Het boek is gebaseerd op de ervaringen van de auteurs als leden van de royaltypers en op hun eigen onafhankelijke verslaggeving."

Breuk

De vader van Meghan heeft sinds 2018 geen contact meer met zijn dochter en schoonzoon. Sindsdien besprak hij meerdere keren met journalisten zijn frustratie over het gebrek aan contact met Meghan en haalde hij diverse keren uit naar het koppel. Of het ooit nog goed komt tussen vader en dochter? Wordt vervolgd...

Bron: The Sun Beeld: Brunopress

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.