Afgelopen week werd bekendgemaakt dat de vader van Meghan Markle, Thomas Markle, aanwezig zal zijn bij het huwelijk van haar en prins Harry op 19 mei. Volgens bronnen zal hij haar begeleiden naar het altaar.

Daarnaast zullen zowel Meghan's vader Thomas Markle en moeder Doria Ragland de Britse koninklijke familie voor het eerst ontmoeten. Dat zal gebeuren voordat het huwelijk plaatsvindt. Voor Thomas Markle is dit tevens de eerste ontmoeting met prins Harry.

More content below the advertising

Bruiloft

Een week voordat Meghan en prins Harry gaan trouwen, zullen haar ouders de oversteek maken van de Verenigde Staten naar Engeland. Moeder Doria zal haar dochter in de auto begeleiden naar de St. George's Chapel, waar vader Thomas het stokje overneemt en Meghan naar het altaar brengt.

Gescheiden

Meghan's ouders gingen uit elkaar toen ze nog maar zes jaar oud was. Voor de speciale gelegenheid zullen Thomas en Doria gezamenlijk een front vormen, zodat Meghan haar grote dag kan vieren met beide ouders.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebook pagina!


Bron: Daily Mail | Beeld: Getty

Hertogin Meghan is een paar dagen in The Big Apple. Volgens bronnen van People is ze daar omdat ze dinsdag een geheime babyshower houdt.

De 37-jarige voormalig actrice en nu royal kwam vrijdag aan en heeft een deel van haar zaterdag doorgebracht met theedrinken en macarons eten bij Laduree in SoHo. Zij werd daarbij vergezeld met styliste Jessica Mulroney. Dinsdag staat haar babyshower op de planning, waar maar een handjevol mensen voor uitgenodigd zijn. Het is voor het eerst dat Meghan New York bezoekt sinds ze getrouwd is met de Britse prins Harry in mei vorig jaar.

More content below the advertising

Relaxte trip

Volgens bronnen van Harper's Bazaar is dit een mooie gelegenheid voor de hertogin om bij te praten met vrienden en wat tijd door te brengen in de stad waar ze zo van houdt. Het is voor velen van de vrienden van Meghan de laatste keer dat ze haar voor de geboorte van haar baby zien. "Het is een relaxte trip voor haar. Meg zal verkwikt en uitgerust terugkeren naar huis, met heel veel nieuwe babykleertjes."

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld en tekst: ANP

Van onze koningin is bekend dat ze dol is op ‘gewone’ winkels zoals HEMA en ZARA. Ook de sieraden die ze draagt hoeven wat haar betreft niet altijd uit de koninklijke schatkist te komen. De site Modekoningin Máxima, die nauwkeurig bijhoudt wat Máxima draagt, ontdekte dat Máxima vorige week oorbellen van H&M droeg, die haar slechts € 12,99 hadden gekost. Ze stonden prachtig bij haar wijnrode outfit.

More content below the advertising

Dit artikel komt uit Story. Editie 7 ligt nu in de winkel of lees de rest van het artikel op Blendle.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: ANP