Vanmiddag werd de Geuzenpenning voor 2018 uitgereikt aan Girls Not Brides. Prinses Mabel van Oranje en directeur van de organisatie, Lakshmi Sundaram, namen de onderscheiding in ontvangst. 

Ieder jaar reikt de Stichting Geuzenpenning de zilveren Geuzenpenning uit, een eerbetoon aan personen en/of instellingen die zich op bijzondere wijze hebben ingezet voor democratie of tegen dictatuur, discriminatie en racisme. Dit jaar ging de prijs naar organisatie Girls Not Brides, die zich inzet om voor eens en altijd een einde te maken aan kindhuwelijken.

Voorzitter

Prinses Mabel is voorzitter van de organisatie. Ze was vanmiddag aanwezig bij de uitreiking van de Geuzenpenning in de Grote Kerk van Vlaardingen en mocht de prijs persoonlijk in ontvangst nemen. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebook pagina!


Beeld: Robin Utrecht (ANP)

De 34-jarige Sarah Mhlanga wordt regelmatig aangestaard wanneer ze haar boodschappen doet. Iedereen denkt dat het Meghan Markle is. 

Sarah heeft er vaak mee te maken: mensen die haar aanstaren en vragen om een handtekening. Als je even snel kijkt lijkt Sarah inderdaad wel wat op Meghan.

Vermomd

Soms Meghan doet zelf boodschappen, dus het zou kunnen dat je haar een keer tegenkomt in een supermarkt vlakbij Kensington Palace. “Om niet meteen herkend te worden door fans draagt de hertogin vaak een pet en andere kleren”, laat een bron weten aan Amerikaanse media.


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Libelle.nl | Beeld: Getty Images, Twitter

Tijdens de lancering van Meghan's kookboek Together: Our Community Kitchen stonden er heel veel lekkere hapjes op tafel. Dat vond prins Harry ook...

Wanneer prins Harry stiekem wat eten probeert te stelen, wordt hij op heterdaad betrapt door een cameraman. Prins Harry loopt met een grote boog om de tafel om nog wat extra's te pakken en hij verstopt het zorgvuldig achter zijn rug. Als Harry door heeft dat hij wordt gefilmd, geeft hij een grote grijns richting de camera. 


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Getty images