Sommige koninklijke dames waren absoluut niet populair toen ze net een relatie kregen met hun droomprins. Deze dames wisten de publieke opinie om te keren en zijn inmiddels geliefder dan ooit. 

  1. Camilla
    Prins Charles’ echtgenote Camilla werd jarenlang gezien als de vrouw die verantwoordelijk was voor alle pijn en verdriet van de geliefde prinses Diana. Niet alleen haar schoon-familie en stiefzoons omarmden haar uiteindelijk, ook het Britse volk deed dat.

  2. Stéphanie
    Niet iedereen was meteen blij met Stéphanie als nieuwe erfprinses van Luxemburg, vooral omdat ze aangaf tijdens haar eerste huwelijksjaren met Guillaume geen kin-deren te willen. Het begon er echter steeds meer op te lijken dat ze moeilijk zwanger kon raken en het dus geen vrije keus was. Helemaal sinds de geboorte van zoon Charles in mei 2020 is ze populair.

  3. Sofia
    Prins Carl Philips echtgenote Sofia Hellqvist was een bikinimodel en een wildebras, die daarnaast moest opboksen tegen de herinnering aan haar populaire voorgangster Emma Pernald. Jaren later is Sofia een keurige en zeer geliefde moeder van drie.

Beeld: Brunopress

Lees het hele verhaal in Story. Editie 7 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Article continues after the ad