Het lijkt allemaal goud wat er blinkt, maar als koningin, prinses of gravin is het vaak hard werken en ben je veel van huis. Je kunt je gezin dan natuurlijk erg missen. Deze royals hebben een bijzondere manier om met een sieraad toch hun naasten dicht bij zich te hebben.

MÁXIMA

Máxima kreeg op haar veertigste verjaardag van haar man en dochters een prachtige schakelarmband met gekleurde edelstenen cadeau. De kleuren van de stenen verwijzen naar de geboortemaanden van haar gezinsleden. Eronder staan de namen van haar drie dochters, echtgenoot en haarzelf in het goud gegraveerd.

SOPHIE

Eerder dit jaar was te zien hoe gravin Sophie van Wessex, de echtgenote van prins Edward, een ketting droeg met daaraan een hanger met de letters E, L en J. Niet alleen houdt ze op deze manier haar kinderen Louise en James dichtbij, maar ook haar man.

Article continues after the ad

CATHERINE

Recent werd de hertogin van Cambridge voor het eerst gezien met een gouden ketting waaraan bedels van de initialen van haar drie kinderen hangen. Er is genoeg plek voor meer letters maar het gezin lijkt compleet; Kate liet begin dit jaar weten dat vooral William dat vindt.

Beeld: iStock, Getty Images, Brunopress

Lees het hele verhaal in Story. Dit artikel komt uit Story. Editie 41 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.