Het was een jaar vol liefde waarin heel wat royals en hoge adel hun jawoord gaven. 

1 GABRIELLA WINDSOR

Een dag voor de eerste huwelijksverjaardag van Harry en Meghan trouwde Gabriella Windsor, achternivht van koningin Elizabeth, met haar grote liefde Thomas Kingston. De koninklijke familie rukte, net als een jaar eerder, opnieuw uit naar St. George's kapel bij Windsor Castle. Pikant detail: Thomas had ooit een relatie met de zus van hertogin Kate, Pippa Middleton, die nog altijd een goede vriendin van hem is. 

2 NAPOLEON BONAPARTE EN OLYMPIA VAN ARCO-ZINNEBERG

Article continues after the ad

Prins Jean-Christophe Napoléon, het hoofd van de voormalige keizerlijke familie Bonaparte, trouwde op 19 oktober met gravin Olympia van Arco-Zinneberg, een achterkleindochter van Karl I, de laatste keizer van Oostenrijk. Het huwelijk werd voltrokken in de Saint-Louis des Invalides kathedraal, waar ook de graftombe van Napoleon Bonaparte staat. 

3 PRINS HUSSAIN AGA KHAN EN ELIZABETH HOAG

Voor prins Hussain was het zijn tweede huwelijk, maar dat maakte zijn Grote Dag op 27 september in Genève met de New Yorkse Elizabeth Hoag niet minder speciaal. De ceremonie in Genève was zeer ingetogen en privé, maar dat zal niets met geld te maken hebben. Hussains vader, de Aga Khan, heeft een geschat vermogen van ruim 2 miljard dollar. Elizabeth bekeerde zich voor haar huwelijk tot de islam, en nam de naam Fareen aan.

Beeld: GettyImages

Dit artikel komt uit Story. Editie 52 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Tijdschrift.nl.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.