Niets menselijks is de royals vreemd. Helemaal als je als koningin of prinses een lange jurk aan hebt, wil je nog weleens onderuitgaan. Niet fijn, vooral als er tig ogen en/of camera’s op je gericht zijn. 

1 KONINGIN SOFIA 

Voormalig koningin Sofia van Spanje heeft ofwel een beroerde motoriek, of gewoon pech. Want in 2000 ging ze voor de ogen van Bill en Hillary Clinton (en de natie) onderuit op de trappen van het Witte Huis, en in 2010 struikelde ze tijdens een parade in thuisland Spanje.

Article continues after the ad

2 KONINGIN MÁXIMA

Of het aan haar schoenmaat 42 ligt, aan de hoge hakken die ze bijna altijd draagt, of aan haar lange japonnen, onze koningin struikelt regelmatig (bijna). In 2015 viel ze bijna tijdens een bezoek aan Leidsche Rijn, een jaar later kon ze (op hakken) in het Twentse bos nog net haar man grijpen om overeind te blijven, en eveneens in 2015 struikelde ze tijdens Prinsjesdag bijna over haar jurk.

3 HERTOGIN CATHERINE

Kate ging vorige maand nét niet onderuit toen ze in Londen na een theaterbezoek in de auto wilde stappen. Gelukkig ging het goed, want er stonden tientallen fotografen. Kate kon er – net als echtgenoot William – wel om lachen.

Beeld: ANP

Dit artikel komt uit Story. Editie 49 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Tijdschrift.nl.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.