We hebben er alweer bijna twee maanden van 2020 op zitten, maar er zijn dit jaar nog genoeg koninklijke momenten waar we naar uit kunnen kijken.

1 De royal baby van Luxemburg

We moesten maar liefst zeven jaar wachten op de aankondiging van de zwangerschap van prinses Stéphanie. Zij en haar man Guillaume zeiden desgevraagd altijd dat ze nog even wilden wachten met een gezin. Maar Stéphanie leek steeds verdrietiger te worden, dus men ging er eigenlijk een beetje van uit dat het niet lukte om zwanger te worden. Het kleine prinsje of prinsesje wordt in mei verwacht.

Article continues after the ad

2 Het huwelijk van Beatrice van York

Het huwelijk van Beatrice met Edoardo Mapelli Mozzi wordt al maanden overschaduwd door de schandalen rondom haar vader prins Andrew. Dat is ongetwijfeld ook de reden dat het huwelijk – in tegenstelling tot dat van haar zus Eugenie in 2018 – niet wordt uitgezonden op tv. Alsnog zullen we smullen van de foto’s en haar ongetwijfeld prachtige jurk. De bruiloft vindt op 29 mei plaats in St. James’s Palace.

3 Het huwelijk van Kitty Spencer

Ook het huwelijk van de beeldschone Kitty Spencer, het nichtje van prinses Diana, zullen we niet op televisie kunnen zien. Maar ook van deze bruiloft zullen we middels foto’s kunnen genieten. Kitty was in 2018 op het huwelijk van haar neef Harry, dus hopelijk wordt dit een van de gelegenheden waarop we Harry en Meghan weer eens zien. De datum van de festiviteiten is nog niet bekendgemaakt.

Beeld: GettyImages

 Dit artikel komt uit Story. Editie 8 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Tijdschrift.nl.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.