Dat je tot een koninklijke of prinselijke familie behoort, betekent niet per se dat je je weet te gedragen. Dit zijn de grootste royal horken.

  1. Ernst August van Hannover
    Hij is een afstammeling van koningin Victoria, heeft een trits titels, en is officieel nog steeds de echtgenoot van Caroline van Monaco. Manieren heeft Ernst August van Hannover echter niet. Hij sloeg een persfotograaf bijna bewusteloos, plaste tegen het Turkse paviljoen tijdens de Expo, en werd vorig jaar stomdronken afgevoerd van de bruiloft van zijn eigen zoon.
  2. Prins Laurent van België
    De jongere broer van koning Filip is het enfant terrible van de Belgische koninklijke familie. Hij gaat om met zeer dubieuze vrienden, declareerde de partijtjes van zijn kinderen bij de staat, gaapt zich door officiële gelegenheden heen, en zat onlangs op de nationale feestdag zelfs te bellen tijdens het defilé. 
  3. Iñaki Urdangarin
    Hij is officieel verbannen uit de Spaanse koninklijke familie – Iñaki werd vakkundig van websites en staatsieportretten weggegumd – maar hij is nog altijd de zwager van koning Felipe. De echtgenoot van prinses Cristina zit momenteel in de gevangenis, waar hij een straf van bijna zes jaar uitzit voor belastingontduiking en het witwassen en verduisteren van grote sommen geld. 

Beeld: ANP

Dit verhaal komt uit Story. Editie 36 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Tijdschrift.nl.

Article continues after the ad

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.