Je kunt wel met blauw bloed geboren zijn, maar als je een kind bent, ben je ook gewoon een kind. En soms duren al die officiële gelegenheden hartstikke lang. Sommige kleine prinsjes en prinsesjes zetten de boel regelmatig op stelten.

1 Prinses Leonore van Zweden (5) 

Leonore brengt haar moeder Madeleine geregeld tot wanhoop, als ze tijdens dopen of kerkdiensten haar schoenen uittrekt en zo ongeveer in haar onderbroek in het gangpad gaat zitten. Ze was als tweejarige al niet te houden.

Article continues after the ad

2 Mia Tindall (5) 

De oudste telg van prinses Anne’s dochter Zara Philips schijnt het lievelingetje te zijn van haar overgrootmoeder Elizabeth. En dat terwijl ze het op een brullen zet als ze haar zin niet krijgt, dolgraag gekke bekken trekt en er tijdens een polowedstrijd vandoor ging met een stick van 600 euro.

3 Prins George van Engeland (6) 

George is een kleuter die zijn gevoelens niet verbergt. Dat komt hem regelmatig op standjes van zijn moeder Catherine te staan, zelfs in het openbaar. Toen George bruidsjonker was op het huwelijk van Catherine’s zus Pippa, maakte hij het extra bont: niet alleen ging hij expres 
op Pippa’s jurk staan, hij kieperde ook zijn bloemenmandje om voordat hij een stap had gezet.

Dit verhaal komt uit Story. Editie 32 ligt nu in de winkel of lees verder via Tijdschrift.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Getty Images