Hoewel de band tussen de prinsen William en Harry momenteel verre van goed is, zullen beiden het best verdrietig vinden dat hun kinderen niet met elkaar opgroeien. Het zal Archie en Lili in Santa Barbara echter niet ontbreken aan kameraadjes, want Harry en Meghan hebben heel wat beroemde vrienden met kleine kinderen.

1 ORLANDO BLOOM EN KATY PERRY

Met directe buren Orlando Bloom en Katy Perry zijn Harry en Meghan zeer goed bevriend geraakt. De acteur en de popzangeres zijn de trotse ouders van dochter Daisy van bijna elf maanden. Daisy zal een prima vriendinnetje voor Lili zijn.

2 JAMES CORDEN

De Britse tv-ster James Corden en Harry en Meghan zijn al jaren zeer close. Corden en zijn Amerikaanse vrouw Julia Carey wonen in Los Angeles. Het stel heeft drie kinderen, waarvan jongste dochter Charlotte (3) qua leeftijd een perfect speelmaatje voor met name de tweejarige Archie is.

3 GEORGE EN AMAL CLOONEY

Harry en Meghan hebben George en Amal Clooney waarschijnlijk leren kennen via prinses Eugenie’s man Jack Brooksbank, die ambassadeur van Clooney’s tequilamerk is. De Clooneys wonen nu nog in Engeland, maar zijn het oude huis van George in LA aan het renoveren. Als ze daar intrekken, kan hun tweeling Ella en Alexander (4) met Archie en Lili spelen.

Article continues after the ad

Beeld: BrunoPress

Lees het hele verhaal in Story. 
Dit artikel komt uit Story. Editie 29 ligt nu in de winkel of lees het artikel via  Magazine.nl 

 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.