Met haar eerste echtgenoot trouwde Meghan Markle in een eenvoudig strapless jurkje. Voor haar huwelijk met prins Harry pakt ze echter groots uit. Gefluisterd wordt dat Meghan in een bruidsjapon van vier ton naar het altaar zal schrijden... ‘Als dat het geval is, zou ze haar schoonzus Kate volledig overschaduwen,’ aldus royaltywatcher Katie Nicholl.

Hoe zal Meghan Markle eruitzien wanneer ze op 19 mei haar jawoord aan prins Harry geeft? De bookmakers in Groot-Brittannië beleven gouden tijden nu dat de vraag is die op ieders lippen brandt. Voor haar eerste huwelijk met filmregisseur Trevor Engelson in 2011 – dat slechts twee jaar duurde – koos Meghan een zeer eenvoudige witte strapless jurk die ze wat glamour gaf met een zilveren riem. Maar ze trouwde dan ook op het strand van tropisch Jamaica in het gezelschap van honderd genodigden. Maar wanneer Meghan in St. George’s Chapel bij Winsdor Castle met prins Harry trouwt, zullen alle ogen van de wereld op haar gericht zijn. Volgens insiders heeft Meghan gekozen voor ontwerper Sarah Burton van couturehuis Alexander McQueen, die ook de jurk ontwierp waarin schoonzus Kate haar jawoord gaf aan prins William. Prijskaartje volgens insiders: 460.000 euro! Dat is veel meer dan de bruidsjurk van Kate kostte! 

More content below the advertising

Lees er alles over in Story editie 17. Nu in de winkel. Kun je niet wachten? Bekijk 'm via Blendle.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!


Beeld: ANP

 

Prinses Charlotte, dochter van de Britse prins William en hertogin Kate, is pas drie jaar oud, maar helpt net als grote broer George haar moeder graag met koken. Zo leren de kinderen natuurlijk ook allerlei nieuwe smaken kennen. Kate verklapte onlangs tijdens een werkbezoek dat Charlotte dol is op olijven. Niet het typische eten dat een peuter lekker vindt, dus nu al een fijnproever!

More content below the advertising

Lees alle verhalen in Story. Editie 7 ligt nu in de winkel of lees het artikel op Blendle.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Hollandse Hoogte

Binnenkort komt er een grote verandering in het Britse koningshuis. Zo hebben prins William en prins Harry besloten hun hofhouding op te splitsen. Dat hadden de broers al afgesproken voordat Harry trouwde met Meghan Markle in mei vorig jaar, weet The Sunday Times.

De opsplitsing van de tot nu toe gezamenlijke hofhouding gebeurt al binnen enkele weken, nog voordat Harry vader wordt van zijn eerste kindje. 

More content below the advertising

Grotere verantwoordelijkheden

De reden voor de opsplitsing zouden de grote verschillen zijn in de verantwoordelijkheden en werkzaamheden van de prinsen. En die verschillen worden alsmaar groter doordat William, de hertog van Cambridge, zich steeds meer gaat bezighouden met zijn taken als toekomstig staatshoofd. Volgens The Sunday Times heeft prins Charles de opsplitsing goedgekeurd, met als voorwaarde dat het geen extra kosten oplevert. 

Verhuizing

Een andere reden voor de opsplitsing is het feit dat Harry en Meghan binnenkort verhuizen naar Frogmore Cottage in Windsor. Nu woont het koninklijke stel nog naast William in Kate in Kensington Palace. Hun kantoor blijft wel gevestigd in Kensington Palace. Naar verwachting zullen Harry en Meghan volgende maand verhuizen, nog voordat hun baby geboren wordt. Harry en Meghan verwachten hun eerste kindje in april.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Telegraaf | Beeld: ANP