Met haar eerste echtgenoot trouwde Meghan Markle in een eenvoudig strapless jurkje. Voor haar huwelijk met prins Harry pakt ze echter groots uit. Gefluisterd wordt dat Meghan in een bruidsjapon van vier ton naar het altaar zal schrijden... ‘Als dat het geval is, zou ze haar schoonzus Kate volledig overschaduwen,’ aldus royaltywatcher Katie Nicholl.

Hoe zal Meghan Markle eruitzien wanneer ze op 19 mei haar jawoord aan prins Harry geeft? De bookmakers in Groot-Brittannië beleven gouden tijden nu dat de vraag is die op ieders lippen brandt. Voor haar eerste huwelijk met filmregisseur Trevor Engelson in 2011 – dat slechts twee jaar duurde – koos Meghan een zeer eenvoudige witte strapless jurk die ze wat glamour gaf met een zilveren riem. Maar ze trouwde dan ook op het strand van tropisch Jamaica in het gezelschap van honderd genodigden. Maar wanneer Meghan in St. George’s Chapel bij Winsdor Castle met prins Harry trouwt, zullen alle ogen van de wereld op haar gericht zijn. Volgens insiders heeft Meghan gekozen voor ontwerper Sarah Burton van couturehuis Alexander McQueen, die ook de jurk ontwierp waarin schoonzus Kate haar jawoord gaf aan prins William. Prijskaartje volgens insiders: 460.000 euro! Dat is veel meer dan de bruidsjurk van Kate kostte! 

Lees er alles over in Story editie 17. Nu in de winkel. Kun je niet wachten? Bekijk 'm via Blendle.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!


Beeld: ANP

 

Was prinses Diana zwanger op het moment dat ze overleed? Dit gerucht doet al jaren de ronde. Een patholoog heeft het lichaam van de overleden prinses opnieuw onderzocht en geeft antwoord op die brandende vraag: Nee, Diana was niet zwanger.

Geen bewijs

Er gaan allerlei verhalen rond over de prinses en haar overlijden. Een zwangerschap van haar vriend Dodi Al-Fayed is daar één van. Richard Shepherd, een forensisch patholoog, kan dat verhaal in ieder geval uit de wereld helpen. Volgens hem is er geen enkel bewijs dat ze zwanger was op het moment dat ze overleed. 'Er is geen pathologisch bewijsmateriaal dat prinses Diana zwanger was. Sommige vrouwen zeggen wel dat ze weten dat ze zwanger zijn vanaf het moment van de bevruchting. Misschien was zij één van hen?', aldus de patholoog.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: ANP 

De vriendschap tussen Meghan Markle en Serena Williams is volgens de tennisster een hele bijzondere. De hertogin van Sussex en de 23-voudige grandslamwinnares appen elkaar bijna dagelijks en zijn elkaars steun en toeverlaat geweest de afgelopen maanden. Dit vertelde Serena in een interview met het Australische tv-programma The Project.

Close

'Ik heb haar vanmorgen nog ge-app't. We kennen elkaar al heel lang maar met name de laatste maanden zijn we heel close geweest,' aldus Serena. De tennisster was samen met haar man Alexis Ohanian aanwezig bij het huwelijk van Meghan en prins Harry op 19 mei, wat zeer veel indruk op haar maakte. 'Ik had het gevoel onderdeel te zijn van een stuk geschiedenis. Over een paar jaar kijken we hierop terug en dan besef je dat dit een moment is dat niemand ooit vergeet. De hele dienst was prachtig, maar om mijn vriendin zo gelukkig te zien was het allermooiste.'

Wimbledon

Meghan kwam op haar beurt Serena aanmoedigen op het toernooi van Wimbledon deze zomer, samen met haar schoonzus Kate.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld & tekst: ANP