Met hun oogverblindende looks wisten zij kapitalen binnen te harken. Maar deze catwalk-miljoenen zijn geen garantie voor een gelukkig privé-leven. Daar weten topmodellen, onder wie Gisele Bündchen, Lara Stone en Karen Mulder alles van.

Article continues after the ad

Huwelijk

Terwijl Miranda Kerr (34) steeds meer succes kreeg als Victoria’s Secret-model, hield zij er een beroerd liefdesleven op na. Tótdat zij acteur Orlando Bloom tegenkwam. De twee trouwden in 2010, een jaar later volgde de geboorte van zoontje Flynn. Maar al snel pakten zich donkere wolken samen boven het gezinsgeluk. Orlando stortte zich continu in het nachtleven.

Drankprobleem

Miranda klaagde: ‘Ik kan er niet meer tegen. Orlando heeft een drankprobleem. Vaak is hij zo ladderzat, dat hij een black-out krijgt. Als hij heeft gedronken, wordt hij een totaal andere man.’ Na drie huwelijksjaren pakte Miranda haar koffers. ‘Toen we trouwden, had ik het mij allemaal zo anders voorgesteld. Er was zoveel liefde tussen ons. Maar die vonk verdween toen Orlando steeds meer ging drinken. Hij heeft me enorm teleurgesteld. Ik kan het niet verkroppen dat hij ons huwelijk heeft verwoest. Dat is zo pijnlijk en moeilijk.’

Nieuwe partner

Aan een nieuwe partner moest Miranda niet dénken, totdat zij vorig jaar miljardair Evan Spiegel, de oprichter van de Snapchat-telefoonapp, ontmoette. ‘Ik ben erg verliefd en geloof in onze relatie. Trouwen is iets moois, een speciaal verbond tussen twee geliefden. Dát wil ik graag nog een keer meemaken.’ Die wens kwam uit: in mei beleefde het model haar tweede bruiloft!  

Lees meer verhalen van topmodellen in Succesvol en schatrijk, maar..... Editie 35 ligt nu in de winkel.

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: ANP