Gravin Eloise, de achttienjarige dochter van prins Constantijn en prinses Laurentien, begon vorig jaar aan het studentenleven in Amsterdam, waar ze werd toegelaten op de hotelschool. Daar had ze enorm naar uitgekeken, want de gravin houdt wel van een drankje en een feestje.

Tijdens de krappe twee maanden dat de horeca open was, bleek Eloise niet van de hoofdstedelijke terrassen weg te slaan. Daar leerde ze zelfs iemand kennen ‘met wie ze het wel heel gezellig had’, en die ze afgelopen najaar al aan haar moeder voorstelde. Ook was Eloise druk bezig met het oprichten van haar eigen studentendispuut. Maar de steeds verder aangescherpte coronamaatregelen, waaronder de lockdown, gooiden roet in Eloise’s studentenleven én al haar wilde plannen. De laatste tijd verblijft ze veel vaker in haar ouderlijk huis in Den Haag dan in haar Amsterdamse appartement.

Article continues after the ad

Gravinfluencer

De ambitieuze gravin zorgt er echter wel voor dat de verveling niet toeslaat. Naast het leren voor haar tentamens, houdt ze zichzelf bezig met haar Instagram-account, dat ze aan het uitbouwen is tot een groot platform, waarop onder andere tweedehandskleding te koop is. Inmiddels heeft ze al 230.000 volgers, wat haar de bijnaam gravinfluencer heeft opgeleverd.

Beeld: Peter Smulders

Lees het hele verhaal in Story. Editie 04 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.