single royals

De Britse prinsen William en Harry mogen dan al lang en breed van de markt zijn, er blijven genoeg single royals over. Van Grace Kelly's kleindochter tot de jonge Griekse prinsen en het neefje van Diana: deze prinsen en prinsessen (of in ieder geval van adellijke komaf) zijn nog vrijgezel.

Of ze nou nog aan de jonge kant zijn of het simpelweg niet lukt om een geschikte partner aan de haak te slaan, genoeg (Europese) royals hebben hun wederhelft nog niet gevonden. Story zet de leukste single royals voor je op een rijtje.

Article continues after the ad

De leukste single royals

Heb je altijd al een royal aan de haak willen slaan, dan is dit je kans! Maak kennis met de leukste single royals van dit moment:

Pauline Ducruet van Monaco (26)

Pauline Ducruet is de dochter van Stéphanie van Monaco, en dus een kleindochter van Grace Kelly. Dat de jonge royal over net zoveel stijl en elegantie als haar voorouders beschikt, mag duidelijk zijn. Zo heeft Pauline een paar jaar geleden haar eigen modebedrijf Altered Designs opgericht.

Louis Spencer (26)

De trouwdag van prins Harry en Meghan Markle was een memorabele dag, onder meer door de gastenlijst. Naast veel beroemdheden was ook de familie van Harry's moeder Diana aanwezig, zoals haar neefje Louis Spencer. Hoewel er niet bekend is over zijn relatiestatus, is de graaf naar verluidt nog altijd single.

Lady Amelia Windsor (25)

Ze mag dan verre familie zijn van prinsen William en Harry, Lady Amelia Windsor (of voluit: Lady Amelia Sophia Theodora Mary Margaret Windsor) is onderdeel van de Britse koninklijke familie en... single. De 25-jarige societydame is model en een graag geziene gast op modefeestjes.

Prins Albert Von Thurn Und Taxis (37)

Prins Albert van Huis Von Thurn Und Taxis is een Duitse aristocraat, ondernemer en autocoureur. Zijn vermogen wordt geschat op zo'n 3,5 miljard euro. Hij hoeft alleen nog maar een partner vinden om zijn fortuin mee te delen.

Prinses Sirivannavari van Thailand (33)

Prinses Sirivannavari is de dochter van de huidige Thaise koning, Maha Vajiralongkorn (Rama X), één van de rijkste en meest extravagante koningen ter wereld. Waar haar vader vooral geïnteresseerd is in vrouwen en machtsvertoon, houdt Sirivannavari zich graag bezig met mode en sport. Daar lijkt de prinses zo druk mee dat ze helemaal geen tijd heeft om te daten.

Prins Constantine-Alexios van Griekenland (22)

Ook de zoons van prins Pavlos en prinses Marie-Chantal van Griekenland zijn nog single. Dochter Maria Olympia heeft inmiddels de liefde gevonden. Ja, de jongens zijn dan ook nog heel jong, maar oud genoeg om te daten en – wie weet – de ware te ontmoeten. Prins Constantine-Alexios is de oudste van de twee. De 22-jarige prins studeert in Washington en is de peetzoon van prins William.

Prins Achileas-Andreas van Griekenland (20)

Dan de tweede en jongste Griekse prins: Achileas-Andreas. De 20-jarige prins is een hit op Instagram en met zijn knappe uiterlijk krijgt hij genoeg aandacht. Hij studeert aan NYU en is zo nu en dan op televisie te zien. Zo speelde hij een gastrol in The Bold and the Beautiful.

Bron: Nouveau | Beeld: Getty Images, ANP

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.