Wat is er waar van het opmerkelijke gerucht over Máxima dat rondzingt bij de KLM? De koningin zou tijdens een nachtvlucht op een Boeing 777 naar haar geboortestad Buenos Aires aan de dienstdoende purser hebben ‘meegedeeld’ dat ze twee van de drie meereizende prinsesjes ging laten slapen in de crewbedden die, in een aparte ruimte, aan boord zijn voor de bemanning.

Lees ook: Koningin Máxima in diepe rouw

Geagiteerd

De purser zou daarop hebben gezegd dat zoiets niet mogelijk was omdat de crew daar zélf gebruik van moest kunnen maken, vanwege hun wettelijke rustregeling op intercontinentale vluchten. Volgens het gerucht zou Máxima toen geagiteerd zijn geraakt, en de purser hebben toegesnauwd dat hij die discussie ‘niet ging winnen’ en daarna met de oververmoeide prinsesjes naar de betreffende crewbedden zijn gelopen.

Kan niet kloppen

Story-onderzoek wijst uit dat het gerucht alleen al praktisch gezien niet kan kloppen. Een ervaren KLM-purser legt uit: ‘Onze Boeings 747, 777 en 787 hebben inderdaad zulke crewbedden. Ik kan mij echter niet voorstellen dat zo’n discussie heeft plaatsgevonden, want de toegang tot die zogeheten crew rests bevindt zich in de economy class. Dan had de koningin met de prinsesjes aan de arm het héle toestel door gemoeten, en dat zie ik echt niet voor me. Daarbij is koning Willem-Alexander zelf vlieger bij de KLM. Wat ik ervan weet, leeft hij alle regels en voorschriften als geen ander nauwgezet na, en zou hij dergelijk gedrag van Máxima niet goedkeuren.

Lees het hele verhaal in Story. Editie 32 ligt nu in de winkel.

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders

Het houdt niet op voor Meghan Markle... Was het eerst haar vader, haar halfzus, lijkt nu óók haar broer graag zijn zegje te willen doen. Thomas jr. stapt naar de pers en kiest de kant van zijn vader. 

Hij vertelt: 'Heel ons leven, heeft mijn vader Megan altijd op de eerste plek gezet, boven mij en mijn zus. Maar als wat hij zegt waar is, betekent het gewoon dat zij zijn liefde misbruikt. Het is egoïstisch, wreed zelfs. Hij heeft haar alles gegeven en nu geeft ze hem niks anders dan pijn terug.'

Hartverscheurend

Maar zo vader, zo zoon en ook deze Thomas heeft geen goed woord over voor de rest van de Britse koninklijke familie. 'Ze zeggen dat bloed dikker dan water is, maar wellicht dat het blauwe bloed van de royals nu door Meghans aderen stroomt. Het is hartverscheurend om te zien hoe dit alles haar zo veranderd heeft en wat het doet met mijn familie. Iedereen die Meg heeft zien opgroeien en haar kent, weet dat zij en mijn vader onafscheidelijk waren. En nu ziet het ernaar uit dat de twee elkaar nooit meer zullen spreken.'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Bron: Grazia | Beeld: Hollandse Hoogte

Zou Meghan Markle dan tóch al zwanger zijn? Ze is in ieder geval duidelijk met de toekomst bezig… Want, zo zegt ze: ze bewaart een sieraad voor haar dochter. Het gaat om haar horloge van het merk Cartier.

Door: Tessa Heinhuis (Libelle)

Ze heeft nu al laten weten dat ze dit sieraad ooit aan haar dochter wil geven. Daar zit een mooie reden achter. 'Toen ik erachter kwam dat er een derde seizoen van Suits zou komen, wat ik als een mijlpaal zag, heb ik het Cartier French Tank horloge gekocht om het te vieren', zegt ze in een interview. Ze wil dat belangrijke moment in haar carrière ooit kunnen delen met haar dochter.

Grote waarde

Juist omdat het voor Meghan een moment is geweest waar ze zélf keihard voor heeft gewerkt, is van grote waarde voor haar. Ze draagt het horloge nu niet meer, maar droeg het eerder wel in afleveringen van Suits. Meghan heeft in acht seizoenen van de serie meegespeeld. Er zijn meerdere varianten van het horloge te koop, maar de simpelste kost al rond de 4600 euro.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Door: Libelle | Beeld: Mischa Schoemaker (ANP)