Nadat prinses Madeleine bedrogen was door haar verloofde Jonas Bergström, kreeg ze een extra klap te verwerken toen bleek dat haar hartsvriendin Stéphanie een relatie met hem aanging. Sterker nog: de twee trouwden en stichtten een gezin. Dat juist Madeleine’s schoonzus Sofia nu bevriend is met Stéphanie, steekt de Zweedse prinses enorm.

Pikant avontuurtje

Ooit was prinses Madeleine dolgelukkig met Jonas Bergström. Maar terwijl Madeleine druk bezig was met de voorbereidingen van hun bruiloft, dook Jonas het bed in met een andere vrouw tijdens een weekendje weg met zijn vrienden. Madeleine werd met het bedrog geconfronteerd toen de bewuste minnares-voor-één-nacht in de Zweedse media alles over haar pikante avontuurtje met Jonas onthulde. Madeleine zette haar verloofde aan de kant en annuleerde de bruiloft. Haar hart werd nog meer gebroken toen ze er vervolgens achter kwam dat haar hartsvriendin Stephanie af Klercker had aangepapt met Jonas. De twee trouwden en kregen drie kinderen.

Lastig huwelijk

En zo raakte Madeleine niet alleen haar verloofde kwijt, maar ook haar beste vriendin! Het duurde lang voordat de prinses haar verdriet een plekje kon geven. Dat verdriet verwerkte ze in New York, waar ze later zakenman Christopher O’Neill tegen het lijf liep. In 2013, hetzelfde jaar waarin Jonas met Stéphanie trouwde, gaf Madeleine haar jawoord aan Christoper, met wie ze dochters Leonore en Adrienne en zoon Nicolas kreeg. Al vanaf het begin kende het huwelijk meer diepte- dan hoogtepunten. Christopher bleek niet de meest makkelijke echtgenoot.

Beeld: Brunopress 
Dit artikel komt uit Story. Editie 40 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

Article continues after the ad

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.