Volgens aanhoudende geruchten is het huwelijk van de Marokkaanse koning Mohammed VI en Lalla Salma gestrand. Het Paleis geeft geen commentaar, maar er lijkt wel degelijk iets aan de hand te zijn.Lalla Salma is al maanden niet gesignaleerd en verscheen zelfs niet aan het ziekenhuisbed van haar man toen hij een hartoperatie had ondergaan...

De kans lijkt groot dat het sprookje van de Marokkaanse koning Mohammed VI (54) en zijn echtgenote Lalla Salma (39) níét eindigt met: en ze leefden nog lang en gelukkig. De geruchten dat het koningspaar gaat scheiden of zelfs al gescheiden is, worden steeds luider. Het Spaanse magazine Hola meldde met grote stelligheid dat het huwelijk van de Marokkaanse koning al is ontbonden. Dat zouden bronnen dicht bij het Paleis hebben onthuld. Het Paleis zélf weigert op de geruchten in te gaan. Zeker is echter dat Lalla Salma van de aard-bodem lijkt te zijn verdwenen. Sinds oktober vorig jaar is ze niet meer gezien. Ze verscheen zelfs niet op evenementen die te maken hadden met haar stichting voor onderzoek naar kanker. Maar het meest opvallend was dat Lalla Salma zich niet liet zien in Parijs, waar haar man eind vorige maand een hartope-ratie onderging. Opmerkelijk genoeg verspreidde het Marokkaanse hof een foto van de koning in zijn ziekenhuisbed – iets wat op zich al zeer ongebruikelijk is – waaromheen zijn broer, zussen en twee kinderen stonden. Maar: geen spoor van Lalla Salma! Ze bleek ook niet degene die de foto had gemaakt, wat nog een verklaring voor haar afwezigheid op het plaatje had kunnen zijn.

Lees het hele artikel in Story editie 14. Nu in de winkel. Kun je niet wachten? Bekijk 'm via Blendle

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebook pagina!


Beeld: AP Photo/Abdeljalil Bounhar (Hollandse Hoogte)

Koningin Elizabeth (92) en prins Philip  (97) zijn inmiddels al 71 jaar getrouwd, toch wonen ze al een jaar niet meer samen. Sinds Philip vorig jaar met pensioen ging, woont hij op Wood Farm. Elizabeth daarentegen brengt haar dagen door op Windsor Castle.

De twee wonen zo’n 200 kilometer bij elkaar vandaan, en volgens ingewijden mist Elizabeth haar man enorm. Ze gunt Philip echter zijn pensioen.

Rust nemen

‘’Als hij nog steeds te midden van het koninklijke bedrijf zou wonen, dan zou hij zich verplicht voelen om te blijven opdraven op officiële gelegenheden. Wood Farm betekent dat hij niet té ver weg is, maar  ver genoeg om te kunnen ontspannen,’’ aldus een bron uit het koningshuis.

Gelijkvloers

Daarnaast is Windsor Castle niet echt geschikt voor iemand met artritis. De grote afstanden tussen de vertrekken waren lastig voor Philip, in tegenstelling tot het huis op Wood Farm. Sinds zijn intrek heeft de cottage een nieuwe keuken gekregen en is alles gelijkvloers gemaakt. Daarnaast heeft de prins vier mensen tot zijn beschikking, waaronder een huishoudster en een kok. Hij heeft echter wel iedereen gevraagd om niet in uniform te werken, maar in gewone kleding.

Lekker uitslapen

Sinds Philips verhuizing is de dagelijkse routine van zijn vrouw ook versoepeld. Nu ze niet meer samen met haar man kan ontbijten, zou Elizabeth vaak pas rond elf uur s’ ochtends beneden verschijnen, waar ze haar privésecretaris dan ontvangt. Daarnaast heeft ze meer tijd vrijgemaakt voor bezoekjes van haar kinderen en kleinkinderen.


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Libelle.nl | Beeld: ANP 

De 34-jarige Sarah Mhlanga wordt regelmatig aangestaard wanneer ze haar boodschappen doet. Iedereen denkt dat het Meghan Markle is. 

Sarah heeft er vaak mee te maken: mensen die haar aanstaren en vragen om een handtekening. Als je even snel kijkt lijkt Sarah inderdaad wel wat op Meghan.

Vermomd

Soms Meghan doet zelf boodschappen, dus het zou kunnen dat je haar een keer tegenkomt in een supermarkt vlakbij Kensington Palace. “Om niet meteen herkend te worden door fans draagt de hertogin vaak een pet en andere kleren”, laat een bron weten aan Amerikaanse media.


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Libelle.nl | Beeld: Getty Images, Twitter