De ex-vrouw van prins Andrew, Sarah Ferguson, zou worden geweerd van de bruiloft van prins Harry en Meghan Markle omdat ze niet zo’n beste reputatie heeft. Maar Harry zou haar er per se bij willen hebben…

Sarah heeft in het verleden voor nogal wat schandalen gezorgd. Zo ging ze vreemd terwijl ze nog met prins Andrew was getrouwd. Heel wat leden van de Britse koninklijke familie zijn om die reden niet erg op haar gesteld. Prins Philip en prins Charles zouden ronduit een hekel aan Sarah hebben, en absoluut niet willen dat ze op 19 mei aanwezig is op het huwelijk van prins Harry en Meghan Markle. De Britse media berichtten dan ook dat Sarah géén uitnodiging voor de heuglijke dag zou krijgen.

Compromis

Maar nu melden diezelfde media dat Sarah tóch mag komen. Harry zou daarop staan, omdat hij altijd een goede band met haar heeft gehouden. Dat betekent dat hij dwars tegen de wensen van zijn grootvader en vader ingaat. Volgens insiders zou daarom gezocht worden naar een compromis. Dat zou kunnen zijn dat Sarah niet bij de huwelijksceremonie is, maar op het feest daarna mag komen.


Beeld: ANP

Als Meghan Markle had geweten dat ze een potje ging basketballen, had ze vast een andere outfit aangetrokken. Maar de kersverse hertogin is de beroerdste niet en deed fanatiek mee. Op torenhoge hakken.

Wedstrijdje

Meghan bracht samen met haar man Harry een bezoekje aan de universiteit van Loughborough. Daar werden een aantal masterclasses gegeven door topsporters. Hoewel de koninklijke paar enkel had kunnen toekijken langs de zijlijn, besloten ze mee te doen aan een basketbalwedstrijd: Team Harry versus team Meghan. Wie er heeft gewonnen is niet bekend, maar aan hun winnaarsmentaliteit lag het in ieder geval niet.Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: ANP

Prins Harry en zijn vrouw Meghan Markle zouden afgelopen weekend de bloemetjes hebben buitengezet in onze hoofdstad, waar ze uitgenodigd waren voor de feestelijke opening van SoHo House Amsterdam. Dit meldt The Evening Standard.

Feestweekend

Harry en Meghan zouden drie dagen lang genoten hebben van een weekend dat omschreven werd als 'eten, drinken, slapen, dansen, bootjes en fietsen'. Naast de royals werden er nog een aantal prominente gasten ingevlogen, zoals acteurs Eddie Redmayne, Jenna Coleman, Stanley Tucci en model Lily Cole.

Exclusieve club

SoHo House is een exclusieve club voor leden en doet tevens dienst als hotel voor diezelfde leden. Voor Harry en Meghan heeft de club een speciale betekenis, omdat hun eerste date plaatsvond in een privé eetkamer van SoHo House London. Ook zou Meghan haar vrijgezellenfeest hebben gevierd in een vestiging van de club in de Engelse Cotswolds.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld & tekst: ANP