De ex-vrouw van prins Andrew, Sarah Ferguson, zou worden geweerd van de bruiloft van prins Harry en Meghan Markle omdat ze niet zo’n beste reputatie heeft. Maar Harry zou haar er per se bij willen hebben…

Sarah heeft in het verleden voor nogal wat schandalen gezorgd. Zo ging ze vreemd terwijl ze nog met prins Andrew was getrouwd. Heel wat leden van de Britse koninklijke familie zijn om die reden niet erg op haar gesteld. Prins Philip en prins Charles zouden ronduit een hekel aan Sarah hebben, en absoluut niet willen dat ze op 19 mei aanwezig is op het huwelijk van prins Harry en Meghan Markle. De Britse media berichtten dan ook dat Sarah géén uitnodiging voor de heuglijke dag zou krijgen.

Compromis

Maar nu melden diezelfde media dat Sarah tóch mag komen. Harry zou daarop staan, omdat hij altijd een goede band met haar heeft gehouden. Dat betekent dat hij dwars tegen de wensen van zijn grootvader en vader ingaat. Volgens insiders zou daarom gezocht worden naar een compromis. Dat zou kunnen zijn dat Sarah niet bij de huwelijksceremonie is, maar op het feest daarna mag komen.

Article continues after the ad

Beeld: ANP