Met 2000 mensen op de gastenlijst hoeven Harry en Meghan zich op 19 mei geen zorgen te maken of er genoeg animo is voor hun bruiloft. De héle wereld kijkt mee, inclusief Sarah Ferguson. Hoewel ze wel uitgenodigd is voor de ceremonie en receptie, is ze niet welkom op het feestje erna.

Volgens Daily Mail is de Duchess of York 'deeply unhappy' dat ze niet bij de festiviteiten aanwezig mag zijn. Prins Charles is verantwoordelijk voor de soirée na het ja-woord en hij wil absoluut niet dat de ex-vrouw van zijn broer Andrew erbij is.

Sarah Ferguson niet op de gastenlijst

Sarah heeft het niet geschopt tot de privé receptie voor intimi. Er zijn 250 genodigden, maar ze moet nog altijd wachten op haar uitnodiging die er niet gaat komen. Pijnlijk, ex-man Andrew en haar dochters zijn daarbij wél aanwezig. De 58-jarige hertogin zeurt erover bij iedereen die een luisterend oor biedt.

Charles betaalt voor de avond in Frogmore House en keurt het niet goed dat Fergie op de gastenlijst komt te staan. Een insider vertelt: 'Ze is geen lid van de familie meer en Charles heeft simpelweg geen tijd voor haar. Hij kan maar niet begrijpen waarom ze nog steeds zo'n groot onderdeel is van zijn broers leven.'

Article continues after the ad

Ach, tenminste is ze welkom op deze bruiloft. Tijdens de grote dag van William en Kate likte ze haar wonden in een Thaise spa, omdat ze geen uitnodiging ontving...

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebook pagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: ANP