Entertainment Tonight sprak met de beroemde koninklijke expert Katie Nicholl over de bloeiende relatie van Meghan Markle met haar toekomstige grootmoeder. Alles is goed en de koningin kijkt erg uit naar het huwelijk van haar 'meest dierbaarste' kleinzoon, zegt Nicholl, maar dat betekent niet dat ze zal deelnemen aan alle festiviteiten van 19 mei.

Niemand verwacht dat ze op de dansvloer is tijdens de Spice Girls-nummers, mochten de Spice Girls die avond daadwerkelijk optreden. Volgens Nicholl is het belangrijk om 'niet te vergeten dat de koningin enorm dicht bij haar kleinzoon is, ze hebben een heel speciale relatie, ze is heel blij dat Harry genoegen neemt en eindelijk trouwt.'

Avondreceptie

'Daarom zal ze een heel belangrijk deel van die dag willen worden en dat zal ze ook doen.' Maar ik denk dat als het gaat om de avondreceptie en zeker het feest, als de Spice Girls dan optreden, ze niet op de dansvloer zal zijn. '

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Bron: Cosmopolitan | Beeld: ANP 

Bij een zwangerschap hoort natuurlijk ook een babyshower. Zeker als je zoals Meghan uit Amerika komt. Toch ziet de hertogin af van dit feestje en wel om déze reden. 

Want hoewel het niet gebruikelijk is om een babyshower te houden binnen de koninklijke kringen, is dat toch niet de oorzaak van het cancellen van haar partijtje. Want dat de Britse royals het simpelweg 'gift grabbing' zouden vinden, daar zou Meghan weinig boodschap aan hebben gehad. Ze was van het plan het gewoon door te zetten, maar heeft het nu toch af moeten zeggen tot haar grote spijt.

Weinig animo

De kaarten waren namelijk al verstuurd, maar volgens de Britse tabloids hebben veel grote sterren de uitnodiging afgeslagen. Oei... Om dus geen flater te slaan, heeft Markle het feestje maar gelaten voor wat het was. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Elle | Beeld: ANP

Toen Kensington Palace half oktober vorig jaar bekendmaakte dat Meghan Markle in verwachting is, kon de hertogin van Sussex stoppen met het verbergen van haar beginnende babybuikje en haar zwangerschap in volle glorie aan de buitenwereld tonen. Dat doet de echtgenote van prins Harry uiteraard in kleding van topmerken en -designers, waardoor ze vorig jaar voor bijna een half miljoen euro aan kleding heeft geshopt!

Meghans zwangerschap werd bekendgemaakt toen zij en prins Harry net aan hun eerste officiële overzeese bezoek – aan Australië, Fiji, Tonga en Nieuw-Zeeland – waren begonnen. Tijdens een tripje naar Bondi Beach in Sydney draagt de dan in elk geval drie maanden zwangere Meghan een jurk van de Australische ontwerper Martin Grant.

Lees het hele verhaal in Story. Editie 3 ligt nu in de winkel of lees het artikel op Blendle.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: ANP