Queen Elizabeth komt misschien heel deftig over, maar heeft ook een ijzersterk gevoel voor humor. Dat blijkt uit een grap die ze maakte over de Amerikaanse president Trump.

Trump

De Britse koningin werd geïnterviewd door de documentairemaker David Attenborough, terwijl ze een rondleiding door haar koninklijke tuin geeft. Het gesprek wordt onderbroken door vliegtuigen die overvliegen. "Waarom vliegen ze toch altijd rond als je wilt praten?", moppert Queen Elizabeth. "Klinkt als president Trump," grapt ze.

Bekijk het fragment hieronder:

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina

Beeld: ANP

We worden vandaag niet alleen verwend met nieuwe staatsiefoto's van Willem-Alexander en Máxima, maar ter ere van zijn 5-jarige jubileum als koning worden we ook getrakteerd op nieuwe foto's van het gezin. Geloof ons als we zeggen dat je de Oranjes nog nooit zo hebt gezien.

Vooral Máxima is niet wars van een beetje glamour, maar op de nieuwe foto's lijkt het net alsof de Oranjes regelrecht uit een glamourfilm komen die in Monaco is opgenomen. Ze zien er stuk voor stuk prachtig uit en wat worden de prinsesjes al groot!

De beelden zijn afgelopen maand geschoten door fotograaf Erwin Olaf. Nu mogen we ze eindelijk delen:

Volg Story Royalty op Facebook voor al het royalty nieuws.

Beeld: RVD - Erwin Olaf

Over een paar weken staan prins Harry en zijn Meghan Markle voor het altaar. Godzijdank worden er eindelijk steeds meer details over de Grote Dag naar buiten gebracht. Vandaag: wie heeft Harry als getuige gevraagd?

Dat was vast geen moeilijke vraag voor Harry. Hij heeft natuurlijk zijn broer William gevraagd! Kensington Palace laat via Twitter weten: 'Prins Harry heeft zijn broer hertog van Cambridge gevraagd als zijn getuige tijdens zijn bruiloft met Ms. Meghan Markle. Prins Harry was de getuige van de hertog van Cambridge tijdens de bruiloft met Miss Catherine Middleton in 2011. De hertog van Cambridge is vereerd dat hij gevraagd is en kijkt ernaar uit om zijn broer te steunen in St George's Chapel, Windsor op 19 mei.'

Volg Story Royalty op Facebook voor al het royalty nieuws.

Beeld: ANP