Over twee weken geven prins Harry en Meghan Markle elkaar het ja-woord. De eerste details over de bruiloft zijn al naar buiten gebracht. Zo is al bekend wie de muziek mag verzorgen en met welke koets ze zullen vertrekken. Ook het cadeau van koningin Elizabeth zou al bekend zijn.

Door Libelle

In de uitnodiging schreven Harry en Meghan dat ze geen cadeaus willen, maar dat ze hun gasten vragen om een donatie te doen aan een van de geselecteerde goede doelen. Maar Elizabeth zou Elizabeth niet zien als ze niet tóch nog een cadeau zou geven.

Huwelijkscadeau Harry en Meghan

De koningin staat bekend om haar fantastische cadeaus. Die cadeaus zijn niets minder dan een heus landgoed. Elizabeth gaf prins Andrew, Charles en William al eerder een landgoed dus de kans is groot dat ook prins Harry zo’n optrekje krijgt. Dat zou volgens de speculaties de York Cottage zijn. Dit verblijf staat op het landgoed van de koningin in Norfolk, waar ook het vakantiehuis van Kate en William staat. En het is best een leuk optrekje:
 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebook pagina!


Beeld: ANP

Bij een zwangerschap hoort natuurlijk ook een babyshower. Zeker als je zoals Meghan uit Amerika komt. Toch ziet de hertogin af van dit feestje en wel om déze reden. 

Want hoewel het niet gebruikelijk is om een babyshower te houden binnen de koninklijke kringen, is dat toch niet de oorzaak van het cancellen van haar partijtje. Want dat de Britse royals het simpelweg 'gift grabbing' zouden vinden, daar zou Meghan weinig boodschap aan hebben gehad. Ze was van het plan het gewoon door te zetten, maar heeft het nu toch af moeten zeggen tot haar grote spijt.

Weinig animo

De kaarten waren namelijk al verstuurd, maar volgens de Britse tabloids hebben veel grote sterren de uitnodiging afgeslagen. Oei... Om dus geen flater te slaan, heeft Markle het feestje maar gelaten voor wat het was. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Elle | Beeld: ANP

Toen Kensington Palace half oktober vorig jaar bekendmaakte dat Meghan Markle in verwachting is, kon de hertogin van Sussex stoppen met het verbergen van haar beginnende babybuikje en haar zwangerschap in volle glorie aan de buitenwereld tonen. Dat doet de echtgenote van prins Harry uiteraard in kleding van topmerken en -designers, waardoor ze vorig jaar voor bijna een half miljoen euro aan kleding heeft geshopt!

Meghans zwangerschap werd bekendgemaakt toen zij en prins Harry net aan hun eerste officiële overzeese bezoek – aan Australië, Fiji, Tonga en Nieuw-Zeeland – waren begonnen. Tijdens een tripje naar Bondi Beach in Sydney draagt de dan in elk geval drie maanden zwangere Meghan een jurk van de Australische ontwerper Martin Grant.

Lees het hele verhaal in Story. Editie 3 ligt nu in de winkel of lees het artikel op Blendle.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: ANP