Hoewel de uitgerekende datum van Meghan Markle steeds dichterbij komt, is ze nog hartstikke druk met werk. Zo heeft ze net een 3-daagse trip naar Marokko achter de rug vol officiële verplichtingen en evenementen, wat natuurlijk pittig is als je hoogzwanger bent.

Door: Erandi Godinez (Libelle)

Article continues after the ad

Haar arbeidsethos is gelukkig niet onopgemerkt gebleven: koningin Elizabeth zou namelijk érg onder de indruk zijn van het harde werken van Meghan.

Energieke Meghan

'De koningin staat versteld van de energie en het uithoudingsvermogen van Meghan gezien het feit dat ze hoogzwanger is,' zo vertelt een ingewijde van de royals. 'Voor de koningin en haar generatie is het gebruikelijk om je voeten omhoog te doen in dit stadium van een zwangerschap, maar Meghan is niet te stoppen.'

Bedankbriefje

De koningin zou zelfs zo onder de indruk zijn, dat  Meghan misschien wel een leuk presentje staat te wachten. De koningin staat er niet om bekend dat ze regelmatig complimentjes geeft, maar schrijft zo nu en dan wel een bedankbriefje aan haar familie.

Respect

'De kans is groot dat er zo’n briefje klaarligt voor Meghan en Harry als ze terugkomen van hun trip. De koningin heeft nu eenmaal veel respect voor mensen die hard werken en loyaal zijn.'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Door: Libelle | Beeld: ANP