Net als alle Nederlandse kinderen en tieners, zijn de drie prinsesjes voorlopig ook niet meer in de schoolbanken te vinden. Het Christelijk Gymnasium Sorghvliet, de middelbare school waar ze alle drie op zitten, is gesloten.

Door nieuwe maatregelen van het Nederlandse kabinet tegen het coronavirus, kunnen Amalia, Alexia en Ariane voorlopig niet niet naar school. De drie meiden zitten tot zeker 3 april thuis. Ariane zit momenteel in haar eerste jaar op het gymnasium, Alexia zit in de derde klas en Amalia in de vijfde.

Article continues after the ad

Gesloten

'Het kabinet heeft besloten dat alle scholen in Nederland tot en met 3 april as. gesloten zullen zijn. Dat geldt ook voor Sorghvliet,' is te lezen op de website van de middelbare school. 'De minister heeft aangegeven dat de school open blijft voor kinderen van mensen met vitale beroepen. We vragen ouders met vitale beroepen die willen dat hun kinderen op Sorghvliet terecht kunnen om contact op te nemen met de betreffende afdelingsleider.'

Bericht

Hoe de prinsesjes de komende tijd onderwijs krijgen, is nog niet bekend. De school is vandaag in beraad om te kijken hoe ze de komende weken vorm gaan geven aan hun onderwijs. Daar krijgen de leerlingen en ouders vandaag bericht over.

Beeld: Peter Smulders | Bron: Shownieuws.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.